fbpx

Att dra till sig det man önskar….

Skapa din egen vision av det du vill dra till dig, med en signal som går rakt ut i Universum

Under några månader nu har jag testat detta med att lyssna på en inspirerande ”be an attractive magnet” av Zoe.
Jag tillhör ju definitivt inte dem som går på vad som helst och jag är skeptiker, precis som alla andra tills jag är övertygad om att det verkligen fungerar.
Idag var en sån där perfekt dag för att bara lägga sig i soffan och slänga på en meditation eller ljudbok, men så kom jag att tänka på Zoe:s fil och tänkte ”varför inte?”. Jag slängde mig i soffan, med en varm filt över mig och kände att nu ska jag verkligen ge detta en ärlig chans. Jag blundade och gjorde precis som Zoe sade på MP3 filen. Jag slappnade snabbt av och och låg där helt lugn och bara sjönk in i mig själv och mitt inre.

007

När jag nu låg där och vilade och försökte att visualisera det jag ville bygga upp som en essens i mitt hjärtchakra och solarplexus, så kunde jag märka att det kom färger framför mina ögon, bildsekvenser, det var bilder på sånt som jag önskar dra till mig, som hör till min vision och dröm. Och rätt som det var kunde jag känna hur det knäppte till i tredje ögat (chakrat som sitter mellan ögonbrynen) och sedan började det gå som pulserande vågor ut från det tredje ögat och ut framåt och åt sidorna och det var som pulserande ringar på vattnet kan man säga, när en tog slut som kom det en ny och så höll det på så.

Efter en timma var det klart och jag var en aning omtöcknad i huvudet men lugn och avslappnad i hela kroppen. Det var en mycket behaglig känsla och en känsla som liknade den man har inom sig när man mediterat sig riktigt djupt och högt upp i energier – underbart. Och jag var tacksam frö det jag känt och upplevt.

Efter en stund bryggde jag mig en kopp kaffe och bara satt där och njöt avd et jag precis upplevt. Kan det bli bättre? Nu önskar jag bara att Universum hör och ser mina visioner och mina drömmar inför den närmaste framtiden, det vore än mer fantastiskt.

Ljus & Kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.