fbpx

Medialt självförsvar – Starwarrior Initiate

Medialt självförsvar

Den 26 oktober kommer Eleonor Amora Marklund till Frufällan, Borås och gästar oss på Spirituellt.nu med sin kurs ”Medialt Självförsvar”.

Med sitt varma och spontana sätt att lära ut så att alla förstår, så är Eleonor en mycket populär lärare som från hjärtat når deltagare oavsett om det är hundratals människor i stora salar eller enstaka i små enskilda sessioner. Hon har som hon själv säger fötterna på jorden och blicken i skyn, och det är precis den balansen hon vill ska genomsyra allt hon gör.

Som den Indigo hon är så lägger hon ned mycket kraft på att belysa sanningar ute i världen, för andra att ta del av så att vi tillsammans ska kunna förändra världen till det bättre.

Efter att i många år utbildat healers och regressionspedagoger samt multidimensionella medium som kan kommunicera med alla slags andar, väsen och dimensioner, så ligger hennes stora fokus som andlig lärare nu på Den Nya Generationen, genom att lära ut om Indigos, Kristall- och Regnbågsbarn samt de Gyllene Barnen.

Eleonor är också mycket engagerad i en hållbar och ekologisk livsstil, samt förklarar gärna i sin roll som lärare hur det påverkar vårt energisystem och energikroppar och sedermera orsakar sjukdom, om vi inte tar ansvar för detta i tid.

 

Vi har ett stort ansvar i hur vi ska förvalta planeten för våra barns bästa.

I kursen Medialt Självförsvar, som är en första kurs av fyra, där man vid intresse upptas i The Order of the Starwarriors som är en internationell orden av medvetna ljuskrigare som har kunskap att förändra världen, kommer du som kursdeltagare att få lära dig om bl a Ljuskrigare/Stjärnkrigare, Ljussvärd, Intuitionsförmågor, Fysiskt självförsvar, Avancerat, energimässigt självförsvar, Förmågor att styra elementen, Fältutrustning, Eteriska oljor samt andra verktyg som t ex örter och växter, Crystal grids, kristallnät och mallar, Orgoner, (naturliga med bivax), Medialt/andligt självförsvar, Auraskydd, Energiskydd, Skydd för hemmet och nära samt kära, Drömtiden, Illuminati, Annunaki
Tidskrigare och mycket mer.

 

Eleonor kommer också att lära oss om:

Meditationer för att hitta ditt ursprung i civilisationer som t ex Atlantis och Lemuria..
Vi kommer att besöka kraftplatser och tona in oss på energier långt bortom den dimension vi befinner oss i nu.

Vi pratar om det gamla Atlantis och dess fall – samt vad det för med sig till oss nu, och hur vi ska undvika detta scenario igen.

Du får arbeta online i två onlinekurser på Facebook, där du tränar på att utveckla din intuition och att arbeta med den Guld- och Silvervioletta flamman som är ett viktigt redskap i detta. I onlinefilmerna lär du dig bland annat vikten av jordning och hur du separerar din energi från andras, vilket är A och O för allt annat energiarbete.

Vi kommer även att arbeta med att skapa verktyg *hands on* för vårt energiarbete och fältutrustning, samt avstörare av olika slag, som du kan använda både i hemmet och som du kan bära med dig. Du kan ta med dig egna kristaller som du vill arbeta med, och som du vill skapa till verktyg, men det går även att köpa på plats. Du får vissa kristaller på kursen som är viktiga i ditt fortsatta energiarbete.

 

Rekommendationer inför kursens start

Vi rekommenderar att du har med dig MINST en större kristall att arbeta med, gärna i rå form, och att du tar med dig en extra kristall (inte nödvändigtvis en stor) som du kan tänka dig att ge bort till en annan i gruppen.

Vi rekommenderar också att du innan kursen köper boken Visdomskoden I (och gärna II) av Suzanne Divinsky, som på ett enkelt och lättförståeligt vis lär dig om den historia som vi blivit missledda kring – den lär dig även om Annunakis och vem du är.

Det är en första kurs av fyra, där man vid intresse upptas i The Order of the Starwarriors som är en internationell orden av medvetna ljuskrigare som har kunskap att förändra världen. Vill man bara delta på den första eller någon till efter det så går det alldeles utmärkt.

– Starwarrior Initiate
– Starwarrior Apprentice Basic (1 år)
– Path of the Starwarriors (10 dagars resa i Europa till olika kraftplatser)
– Starwarrior in Training (1 år)
– Starwarrior Master (1 år)

Har man gått utbildningen som Multidimensionellt Medium så kan man direkt påbörja Path of the Starwarriors (10 dagars resa i Europa till olika kraftplatser), efter vissa uppdateringar beroende på vilken årskull man kommer från; man kan även påbörja resan under åren man studerar till Multidimensionellt Medium.

Varmt Välkomna

En tanke om “Medialt självförsvar – Starwarrior Initiate

 1. Jonathan says:

  Hej, jag och mina kollegor är nyfikna på och aspirerar till att bli Star Warriors. Har ni några prisuppgifter, vart rekommenderar ni oss att börja? Är allt på länk eller får vi det stora nöjet att träffa den vördnade Carina i egen hög person??

  Bakgrund: Vi jobbar inom IT och har alla det gemensamma intresset spiritualism och själar.

  Vi ser fram emot att höra mer från er.

  Lev och frodas,
  Vänligen,
  Datapolarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.