fbpx

Rutilkvarts med Änglahår

#spirituellt.nu

Rutilkvarts är en mycket vacker sten

Mycket spännande stenar från Brasilien, fullspäckade med nål-liknande bitar av Rutil, ett mineral av titaniumoxid, som är också kända som Änglahår.

Dessa stenar finns mestadels i Madagaskar och Brasilien de bär en mycket hög vibration och stenen är bra att bära i din ficka, väska eller medicin väska.

”Den här fantastiskt vackra kristallen/ kvartsen är min personliga och den använder jag vid mina initieringar, astrala resor, kanaliserade resor och mycket annat”.

Rutilkvarts är en sten som ofta används i initieringar för den främjar en anslutning med gudomligt.
Det är ett fristående exempel på två mycket samverkande mineraler som arbetar i kombination med varandra, där varje mineral ökar energierna av varandra. Många kristall älskare utnyttjar energierna av Rutil kvarts för kanalisering och astrala resor.
#spirituellt.nuRutil kvarts används också för att förbättra psykiska förmågor, klärvoajans och telepati.

Det är bra att tänka på Rutilkvartsen som en andlig antenn, via vilken du kan sända och ta emot vibrationer från en högre källa.

Rutil kvarts är användbart för att förstärka energier och avsikt, och är därför bra för programmering av andra stenar och kristaller, meditation men också drömarbete. De fina vibrationerna från Rutilkvarts kan enkelt underlätta djupare sinnestillstånd som främjar klardrömmar och produktiva meditation sessioner. Bara att stirra in i en Rutilkvarts kan ta en in i ett förändrat medvetandetillstånd. Programmering är samma som för klar kvarts, men programmeringen förstärks ännu mer med Rutil.

Rutil kvarts sätter av en exceptionellt hög nivå av energi och sägs att skapa fysisk och psykisk balans och stabilitet.
Många använder Rutilkvarts för att främja mental klarhet, att tappa upp negativ energi, att rengöra aura, och att läka den eteriska kroppen i sig. Rutil kvarts förbättrar också självtillit och hjälper till med beslutsfattande.
Används som en länk mellan rotchakrat och kronchakrat, eller att komma till ”roten” med ett problem och att ta in gudomlig inspiration till en lösning av problemet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.