fbpx

Mingelkväll i Frufällan

#spirituellt.nu

Mingelkväll med många spännande upplevelser och fantastiska energier

 

Kvällen startade med en presentation av värdinnan Carina Hammarsten, Spirituellt.nu där hon berättade om Reiki healing och hur den gjort hennes svåra, kroniska Fibromyalgi så fantastiskt mycket bättre och med hjälp av meditation också lyckats att varva ner kroppen till ett läge där den har haft möjlighet att läka sig själv, inifrån och ut. Med etta kom också den personliga utvecklingen och hennes vision om att starta eget och hjälpa andra människor i samma situation och på den vägen är det.

Sedan vart det Kerstis tur att berätta om sitt liv som sjuksköterskan som gick över till Kinesiologi och dessutom hade förmånen att behandla sångaren i Iron Maiden, när han vart på turné här i Göteborg, på Ullevi. Vilka fantastiska berättelser hon hade att dela med sig och dessutom var det några stycken som fick prova på en Kinesiologi behandling, som faktiskt säger mer om kroppen och kroppens cellminne än vad vi kan föreställa oss.

Lena berättade om Young Livings fantastiska eteriska oljor och hur de kan främja välmående hos oss bara genom att smörja oss med dem eller genom att ta lite olja i handflatan och ofta in den via våra sinnen, som ofta är kopplade till olika cellminnen som påminner oss om det där välbefinnandet som vi såväl behöver.

Yvette tog oss med på en inre resa i NLP Hypnosens värld, där vi släppte allt och bara följde med på resan som tog oss bortom tid och rum. Där vi blev fullständigt avslappnade och bara var i nuet – en välbehövlig stund i dagens stressade samhälle där vi blev påminda om hur viktigt det verkligen är att bara stanna upp och känna in, varva ner och bara vara. Hon gav oss också ett smakprov på hur vi kan lära oss att skriva intuitivt bara genom att titta på bilder med olika motiv och hon blev förvånad över hur fantastiska texter nästan samtliga i gruppen skrev ihop på bara dryga 15 minuter. Underbara berättelser och texter som var en fantastisk början på just deras bok.

Åse tog oss med i transmediets värld och lät två stycken energier (andar om man hellre vill kalla dem så) komma igenom och tala till oss, som om de aldrig gjort annat. Kvinnan, Eve, som kom igenom först förklarade för oss alla att ”vi hagar så mycket efter pengar, materiella saker och sånt som vi egentligen inte behöver för att vara oss själva. Att vi istället skulle se oss själva som en fjärilslarv i sin kokong som den dag vi väl går över blir till den vackraste fjäril med underbara färger för det finns ingen död”. Mannen som sedan kom igenom hade varit lärare på den tiden han levde hos oss här på jorden och han kunde ibland (sedan han gått över) roa sig med att sitta och titta på oss alla människor här på jorden, hur vi stressar oss framåt och genom alla dessa materiella saker, pengar och pengarnas makt samlar på fel saker och inte ännu har lärt oss värdet av oss själva, vi tror att pengarna kan föra oss någonstans där vi aldrig kan komma annars, men han förklarade att där har vi så otroligt fel. Vi måste börja prioritera om innan det är för sent”. Nr Åse kommer ur sin trans så kommer hon oftast aldrig ihåg vad som sagts – hon är ju bara ett språkrör som dessa fantastiska energier lånar under tiden de vill föra oss på rätt väg framåt på vår väg genom livet.

 

 

2 tankar om “Mingelkväll i Frufällan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.