fbpx

En speciell upplevelse….

Upplevde en speciell ”kontakt” på VCT idag!

Idag har jag varit nere på VCT och kollat mitt EKG, för att det kändes som att det var dags nu.

Under tiden som jag placerades på britsen med en kudde och väntade på mina elektroder som skulle placeras ut, av en sjuksköterska, så fick jag en märklig ”känsla” av en närvaro, som var väldigt stark. Men jag är inte den typen av Medium som lägger fram budskap hur som helst, utan jag vill gärna att den som får budskap vill ta emot det.

Helt plötsligt ställer hon mig frågan ”vad jobbar du med annars då”? och jag berättade att jag är Spirituellt Medium och håller kurser inom personlig utveckling m m. Då säger hon ”va? Så du menar att du kan få kontakt med den andra sidan”? och jag svarade ”jepp”.

Då säger hon ”kan du se någon som finns med mig här och nu?” och jag som hoppats på att hon skulle fråga, svarar ”ja, du har en äldre kvinna med dig och hon pratar om att hon är stolt över dig och finns med dig varje dag. Hon är mån om din hälsa och ditt utseende ditt hår, det är en kvinna som är lite kortare än dig, med hårt arbetande händer och lite kutryggig, hon visar mig också ett helt annat varmare land än där vi är idag och hon har en äldre man med sig, med vitt hår äldre än henne själv, hon säger också att du skall skriva en lapp med alla dina önskemål inför framtiden och stoppa undan den och be Änglarna att hjälpa dig”…….

Det visade sig att denna unga kvinna hade haft en dröm om en farmor i helgen, en farmor som gått bort för ett år sedan, och i drömmen fått rådet av sin farmor att ”hon behövde fixa sitt hår” och att ”Änglarna kommer att komma din väg inom kort och har en del att säga dig för att du skall uppfylla allt det du planerar för din framtid”.

Jag berättade för henne att jag gör mitt eget hårschampo och balsam och därav att mitt hår är så glansigt, så kanske är det mitt schampo och balsam hon menar så jag ska fixa två flaskor åt dig och komma förbi VCT med så får du testa dem.

Wow! Vilken upplevelse för både henne och mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.