fbpx

Möte med transmediumet Camilla Elfving

Mitt allra första möte med ett transmedium

Jag bokade en träff med vår entreprenör Camilla Elfving, i Stockholm fredagen den 10 Mars.
Det skulle bli vansinnigt spännande att för första gången i mitt liv, som Dipl medium, möta ett av Sveriges enda transmedium och fråga henne hur hennes vardag ser ut. Dessutom hade jag en känsla av att Camilla skulle få besök av min mormor, för att jag kände starkt att hon hade något viktigt att säga mig – men att det skulle sägas på plats i Stockholm, av Camilla.

Tågresan upp gick bra och det var en trevlig resa med tåg, som jag så sällan åker annars.
Camilla Elfving mötte upp mig på T-bane stationen och därifrån tog vi oss till Södermalm, för att ta en kopp kaffe och prata affärsutveckling och planera framtida spännande kurser och workshops i Borås. Camilla är ju en av våra entreprenörer som skall hålla bl a en transmedium helg kurs nere hos oss i vår, den 15 – 16 April. Och det här har många av oss sett fram emot sedan drygt två månader tillbaka. Och nu var jag intresserad av att höra lite mer om hur planerna går i Camillas framtidsvision i samarbete med oss på Spirituellt.nu

Camilla serverade kaffe och mitt upp i detta så får Camilla besök av andevärlden, som vill förmedla budskap till mig, som är på besök. Camilla förklarar att ”nu när du pratar med mig Carina, så kommer det en kvinna på besök”.
Camilla fortsätter beskriva kvinnan, som jag redan vet är min mormor och hon har fantastiska budskap att ge mig om mina framtidsmål och min vision och Camilla förklarar att min mormor uttrycker dig med ”det här är ett bra möte för dig Carina, att få möta Camilla” och på en enda gång så känns det så rätt, det liksom bara klickar och hela mötet, resan och även lunchen blir bara sådär jätte-bra som jag hade hoppats på.

20170310_220918

Med mig hem fick jag en ny spännande bok som Camilla själv skrivit och jag fick den även signerad.

Tusen tack för ett mycket trevligt möte Camilla Elfving, vi ses snart igen.

autograf

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.