fbpx

Tarotkurs med Pehr Trollsveden Abrahamsson i Borås

Tarotkursen med Pehr var en eftertraktad kurs

Den här kvällen blev en väldigt inspirerande och intressant kväll, med Pehr som lärare och hans fantastiska kunskap om Tarotkort och Tarotkortens historia.

Pehr inledde kursen med att gå igenom den stora Arkanan och förklara den för oss, sedan fortsatte han med alla sviterna svärd, page, mynt och bägare. När detta vart klart tog vi en fika paus, minglade och lärde känna varandra lite mer. Sedan var det dags för alla de olika Tarot läggningarna.

Kvällen blev mycket lyckad, många skratt och roliga minnen med en fantastisk kurslärare som Pehr som bjuder på sig själv och gör hela kvällen till inspirerande berättelser från förr i tiden när det gäller Tarotläggningar. Men även en del varningar om makten som man besitter med Tarotkorten i sin hand, att alltid lyssna till sin intuition och magkänsla och känna in den man spår i tarotkort – att förstå energierna bakom dessa fantastiska Tarotkort och att de är en förlängd hand av intuitionen och vikten av hur viktigt det kan vara att låta den man spår, lägga en hand på Tarotleken, för att bidra med sina energier till själva läggningen.

En fantastisk kväll i en inspirerande och härlig gemenskap.

Carina Hammarsten & Pehr Trollsveden Abrahamsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.