fbpx

Munay-Ki sista kursdagen

munay-ki, becoming an Earthkeeper

Munay-Ki kommer från Inka och pre-inka shamaner från Anderna och Amazonerna.Munay-Ki består av 9 riter och energiöverföringar som ehlar och transformerar oss. Målet med dessa riter är att vårt ljusenergifält (auran) renas från trauman och från det förflutna.

När en lärare ger gåvan Munay-Ki till sin adept är det ätten av ljusvarelser som överför sig själva, som strömmar från huvudet på läraren till eleven när de lutar mot varandra och rör panna mot panna.

Kursdag nummer två och det var dags för ELD CEREMONI.
genom elden kan vi släppa taget om vår gamla historia, vårt drama och våra gamla föreställningar om oss själva och vårt liv. När vi placerar dessa gamla mönster och trossystem i elden sker en djup transformation på själsnivå och vi lämnar upp lösningen till Den store Anden. En eld ceremoni blev avslutningen på dessa fantastiska två kursdagar, där vi som grupp enades i nio fantastiska riter som stärkte vår energi och höjde vår energi och aura.

Vi har haft en helt glädjefylld helg, med en fantastisk  kurslärare Rose-Marie Lundbäck och vi har fått många nya vänner, en underbar gemenskap med helt otroligt ödmjuka människor som ser helheten i den framtid som vi behöver skapa för att alla ska må bra.

Jag välkomnar Rose-Marie Lundbäck tillbaka med ännu en fantastisk Munay-Ki kurs den 25 – 26 Augusti.
Vill du vara med på den kursen? Då kan du boka den redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.