fbpx

1 årig Reiki utbildning startade i helgen

Fantastisk kursstart på Reiki utbildning med otroligt duktiga elever

Igår var det söndag och en underbar sommardag med strålande sol och värme utanför kurslokalen.
Dagen började vi med att presentera oss för varandra och berätta lite om vad vi arbetar med, varför vi vill ägna oss åt Reiki och dess underbara energier och förändra det stressade samhället som vi lever i idag.

Sedan talade vi om Reikis historia, om Mikao Usui och hans resa med healing under 21 dagar där han fick alla svaren till sig om hur han skulle hjälpa människor till en bättre hälsa och förändring i livet. Vi talade också om de olika handpåläggningarna som finns, vad vi behöver tänka på när det gäller kvacksalverilagen och vi provade på att ge Reiki till varandra för att uppleva hur Reiki känns i kroppen. Samtliga elever upplevde det enkelt att ”känna in” energin, att intuitivt känna in vad som hände i klientens kropp och att få bilder av klientens tidigare liv, upplevelser och de kände alla tre hur kroppen tog emot energin och de kunde känna en viss vibration.

Jag är så tacksam för varje möte jag har med dessa otroligt engagerade Reiki elever som vill förändra, skapa balans och harmoni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.