fbpx

NLP Hypnos baskurs blev fantastiskt bra!

#spirituellt.nu

Helgkursen på Spirituellt.nu var en kurs i NLP Hypnos (baskurs) med Yvette Lissman

Yvette är verksam som är författare, föreläsare, hypnoscoach, NLP-trainer, idékreatör och livsguru. Hon skriver både romaner, barnböcker och brinner för det hon gör. Kursupplägget var att få bekanta sig med hypnosen, lära oss om hypnosens historia och bakgrund och hur man utför en induktion, hur den är uppbyggd och hur du kan lära dig att göra en självhypnos.

För att göra en bra hypnos med ett subject (klient) så behöver du först och främst grunda dig (precis som du gör i en meditation) och slappna av för att få ditt subject att slappna av och följa dig (du måste först vara avslappnad och grundad och gå före i tanken) för att sedan kunna leda subjectet ner i en hypnos eller trans.

Vi alla lärde oss en hel del idag och jag själv som dessutom arbetar som Reiki Master terapeut och regressions terapeut har haft en stor nytta av dagens baskurs i hypnos och ser en hel del likheter med meditation och den sortens meditation som jag utöver med mina Reiki klienter och kursdeltagare.

#spirituellt.nu

Nästa baskurs kommer Yvette Lissman att hålla i Augusti och fortsättningskursen på baskursen idag, kommer vi att hålla i September.

Är du intresserad av att vara med? Boka din plats här.

Varmt välkomna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.