fbpx

Personlig utveckling i en fantastisk natur

#spirituellt.nu

Hos oss får du personlig utveckling, balans och harmoni i hela kroppen

Tanken, drömmen och visionen bakom alla våra kurser, workshops, utbildningar, föreläsningar och behandlingar handlar om att förebygga friskvård och välbefinnande på alla nivåer fysisk, mental och emotionell för en HELHETS HÄLSA.

För oss handlar det främst om att förebygga depressioner, utbrändhet, kronisk värk, stress, obalans i kroppen (både inre och yttre) som vi har sett eskalerar och ökar för varje dag i dagens samhälle och kryper ned i åldrarna, till de yngre barnen som idag lider av ångestproblematik, oro, osäkerhet, dåligt självförtroende och självkänsla, panik ångest och vår tanke är att tillhandahålla friskvård för att du ska finna ditt inre lugn, harmoni och din inre styrka för att du dels skall få ett bättre samarbete med din egen intuition (magkänsla) som en helhet och för att människan i sin helhet består av kropp, själ och ande och att dessa tre bitar hör ihop.

I små steg, lär vi dig utvecklas inom något som vi kallar personlig utveckling via din egen intuition (detta kan man säga att det är en hjälp till självhjälp där du själv gör personligen hela jobbet), din egen självkänsla, ditt energisystem, ditt högre jag inom det spirituella och mediala men också genom att lära dig leva i nuet och bara vara.

Vi har också utbildningar inom Reiki, där du blir initierad i symboler från en väldigt gammal Japansk healing metod och får via tre hela kursdagar i tre steg lära dig att ge denna underbara livsenergi till dig själv och andra och därmed verka och arbeta i förebyggande syfte för ditt och andras välbefinnande att få möjligheten att nå ett fullvärdigt välbefinnande på alla plan. Healing och energiarbete fungerar och det är numera också bevisat.

Genom att fokusera på nuet och i meditation tillsammans med några av våra behandlingar uppleva en total avslappning, harmoni och lugn inom dig, blir du mindre stressad och får tillgång till din inre kraft och till ditt högre jag som också är källan till din intuition och till ditt kreativa jag och din kraft. Vi vill inspirera och ge dig en möjlighet att finna din inre styrka, kreativitet och potential i din alldeles egen takt och på dina villkor.

Vi behandlar “holistiskt” det vill säga hela människan. Tanken från vår sida är att med så stort utbud som möjligt på både kurser, workshops, meditationskvällar, föreläsningar, inspirationsdagar kunna hjälpa dig som en helhet så att alla nivåer de fysiska, emotionella och mentala tas med i beräkningen när du gör en behandling eller när du får en kurs/ utbildning för personlig utveckling, hos oss. Vi finns till för dig och ditt välbefinnande!

Jag har arbetat med Reiki sedan drygt 18 år tillbaka. Jag har under mina utbildningar bland annat Dipl Medium utb (tidigare liv, psykometri m m) under 4 ½ år mellan 2002 – 2008, Reiki steg I och II inkl Reiki kirurgi och Reiki ART 2002 – 2004 och Reiki Master Utbildning 2014, Grundare av Psychic/ Spirituell ART i Borås & illustratör/ porträttecknare, Projektledare & Multimedia Producent,Kundalini Reiki Master 2015/16. Jag har alltid haft svårt att lära mig tekniker som ska utföras på ett visst sätt.

Ännu svårare var det att sedan försöka förhålla mig och efterfölja denna ordning eftersom jag kände hur jag tappade min inre förmåga, känsla och fokus, vilket ledde till att jag ganska snabbt tröttnade och motivationen att fortsätta försvann.

Att istället få möjlighet att arbeta med hjärtat som utgångspunkt och följa min inre känsla i allt jag företar mig, gör att varje vägledning, initiering, behandling, personlig utveckling och kurs utformas och anpassas efter min egen personliga kunskap och efter individens, klientens och kursdeltagarens egna unika förmågor. Att verka utifrån den det högsta bästa för alla och envar gör att jag befinner mig i ett tillstånd av ständigt flöde, vilket fyller mig med energi, styrka och kraft. Att arbeta i fullständigt flöde, utan att uppleva någon som helst trötthet, förlust av energi eller motivation inspirerar både mig och alla de fantastiska och underbart unika människor jag möter på min väg.

Om du känner att du har kört fast i livet och står och stampar på ett och samma ställe, då finns vi här för dig.

Varmt välkommen

Carina Hammarsten
Ägare av Spirituellt.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.