fbpx

Nytt spännande projekt tar sin början!

Intervju

Ett projekt som speglar världen vi lever i

Så många år sedan jag hade i tanken att jag kanske på något sätt skulle dela med mig av min egen erfarenhet, kunskap och all den visdom som jag fått under min uppväxt som andlig, medial och spirituell. Speciella upplevelser och kunskap, fokuserat på människans välmående, hälsa och balans på alla nivåer som jag fått utav mina guider, av de som funnits med mig från andra sidan, från andra dimensioner sedan barnsben.

Det som är mest spännande är att jag tillsammans med Stage1Videoproduktion har planer på att bidra med även andra duktiga alternativ vårdare och deras erfarenhet, kunskap och fokus på människans helhetshälsa och balans.

– vad är helhetshälsa egentligen?

– vem är det till för?

– vilka kan ha nytta utav det?

– varför behöver vi balans på alla nivåer?

Detta och mycket mer kommer vi snart att dela med oss om.

Carina Hammarsten

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.