fbpx

Plattform för helhetshälsa

#spirituellt.nu

Vi jobbar ständigt på att kunna erbjuda dig som kurselev ett större utbud av personlig utveckling inom helhetshälsa

Det bästa med Spirituellt.nu är att det är en plattform skapad för att erbjuda dig, som önskar en gedigen personlig utveckling, flera olika kurser, utbildningar, workshops och behandlingar, på en och samma plats.

Vi har sedan februari 2014 skapat ett helhetskoncept för den som önskar personlig utveckling men också en inre harmoni och balans på alla nivåer – fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Vi vill skapa ett långsiktigt välmående och en hjälp till självhjälp att stärka hela människan.

Detta gör vi genom framför allt vår Reiki Master Utbildning, där du får lära dig att jobba med kroppens energisystem genom att använda dig av den universella energin från Reiki metoden. Vi ger dig också nycklarna till din egen mediala utveckling, för att du skall finna din egen intuition och utgå ifrån den för att stärka din kontakt med den andra sidan och de guider som du har med dig från det att du föds och på din väg genom livet. Vi gör spirituella inre resor där du får uppleva en inre resa genom tiden, där du får möjligheten att gå tillbaka till tidigare liv och se vad och vilka blockeringar som du har i ditt energi system, som skapar bl a rädslor, dålig självkänsla, oro, inre stress och hämmar din utveckling i det här livet och vi har olika workshops med externa föreläsare som kommer och berättar sina kunskaper och erfarenheter genom livet, som berikar oss alla på många olika sätt.

Vi arbetar ständigt för en helhetshälsa på alla nivåer.

Boka din behandling här

Boka din vägledning här

Boka din kurs här

Vi finns till för dig och ditt välbefinnande.
Hos oss kan du hämta hem den kunskap som du behöver just frö din personliga utveckling.

Varmt Välkommen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.