fbpx

Portalen till Ärke Änglarna

#ärkeänglar

I veckan fick jag en gåva på posten av en god vän

Gåvan var en portal till ärke Änglarna med deras egna sigill som gjorde att jag kunde öppna portalen mellan mig och dessa underbara änglar. Jag har länge haft kontakten med dem och öppnat en portal i mitt Änglarum (kurslokalen) men nu har jag en portal i ett halsband som jag alltid kan bära med mig vart jag än går.

Och min upplevelse av att öppna den här portalen blev alldeles helt otrolig trots att jag haft kontakten med dem under många år nu. En av dessa underbara, kärleksfulla Ärke Änglar kom igenom starkare via min egen röst och känslan det gav mig har jag nog aldrig upplevt någon gång förut. Jag som annars har en ganska så mörk whiskey röst, fick en ljus klang på rösten när jag sade Ärke Ängelns namn, helt underbart! För jag kände inte igen min egen röst – det var inte min röst. Vill du också ha kontakt med Ärke Änglarna?

Har du önskemål om att beställa en liknande portal? Kontakta mig här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.