fbpx

Regression till tidigare liv skapade en känsla av lycka

#Reiki

En reiki och regression session idag tillsammans med en klient skapade många ”synkroniciteter” mellan detta livet och tidigare liv.

👉 En fantastisk, men samtidigt surrealistisk upplevelse som förde ljus över saker som har uttryckts i detta livet av nära och kära. Likaså fick hen glädjen och hungern tillbaka, efter att ha varit sparsam med aptiten och detta pga en ”låsning” som suttit i bröstet och som härstammar från ett tidigare liv på 1600 – 1700 talet. #Regression

Både Guide och Ängel vart närvarande vid sessionen och det blev en underbar avslutning med budskap och symbol. Aha, upplevelse 🙌 Regression till tidigare liv kan verkligen få dig att uppleva att du är i en helt annan dimension eller tidsrymd.

Vad är en regression och hur fungerar det?

Första gången vi träffas har vi ett kortare samtal kring varför du har kommit. Om det är något specifikt problem eller mönster du skulle vilja få klarhet i.

Genom en regression kan man få möjligheten att i avslappnat tillstånd både se, uppleva och känna in sina tidigare liv och därmed förstå varför man reagerar på olika sätt i olika situationer. Man kan få uppleva saker som man helt enkelt har förträngt, saker som har varit jobbiga, traumatiska upplevelser som man kanske inte har vågat ta tag i och bearbeta. Man kan också få möjligheten att ”titta lite närmare ” på de saker som man kanske vet att man har problem med, för att lättare se varför problemen uppstår och hur man skulle kunna gå vidare. Genom NLP Hypnos, Neuro lingvistisk hypnos, lär man sig också att se saker och ting utifrån andra perspektiv och se lösningarna på ett helt annat sätt än man kanske skulle göra i vanliga fall.

Avslappnat tillstånd

Regressionen börjar med att terapeuten för dig in i en djupt avslappnat tillstånd. Under regressionen är du helt medveten om vad som händer. Du befinner dig i en mycket skönt tillstånd av avslappning och inre fokusering. När du har nått detta tillstånd har du tillgång till alla dina cellminnen från tidig barndom och tidigare liv. Det som avgör var du hamnar i regressionen beror på i vilken tid din blockering är kopplad till. Under regression vägleder terapeuten dig genom att ställa frågor utifrån det du berättar för mig att du upplever. Du kan när som helst avbryta sessionen och det gör du genom att öppna dina ögon. Sessionens längd är 1 timma och vi spelar in allt det du säger eftersom många nya kopplingar kommer till dig när du lyssnar på regressionen igen. När regressionen är klar för terapeuten dig tillbaka och du får gå igenom dina upplevelser. Vi bokar också ett uppföljningssamtal (ca 15 min) efter två veckor. Där vi tar upp hur du mår och om du har några funderingar kring din regression.

När klienten sedan är tillräckligt avslappnad guidar jag klienten ner i en djup meditation där vi tillsammans tittar på något av klientens tidigare liv. Klienten får möjlighet att uppleva sina tidigare liv på plats under själva behandlingen och de flesta upplever det som en film som rullar framför ögonen trots att ögonlocken ligger tunga under en ögonbindel. Man kan se det som i bildsekvenser, där en film spelas upp framför sina ögon  och man kan känna det väldigt tydligt i kroppen, som rysningar, kroppen kan rycka eller vibrera då känslan kan bli väldigt levande. Och känslan av Reiki behandlingen brukar oftast vara att energin upplevs gå likt vågor som går fram och tillbaka i kroppen. Man fylls med energi och energin går dit där den behövs, för att klienten skall få ett välbefinnande och fokus på sin tillvaro. Många människor idag längtar efter att få leva sitt liv utifrån sina egna förutsättningar, känslor och värderingar och då kan en sån här alternativ behandling vara ett steg i rätt riktning för en avslappning i vardagens stress. Man får som klient möjligheten att hitta sin inre balans helt enkelt.

Är du nyfiken på att få veta vad du gjorde i ett av dina tidigare liv?
Då kan du boka din egen session här.

4 tankar om “Regression till tidigare liv skapade en känsla av lycka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.