fbpx

En speciell spirituell inre resa

Den här fantastiska resan gjorde jag tillsammans med en kvinna som synkade helt med mig i och utanför spiralen

Den här resan vann en kvinna som heter Ida och det blev en speciell inre resa som jag är tacksam över att just hon fick möjligheten att vinna.

Här kan ni lyssna på min ljudfil som jag spelade in under min spirituella inre resa med henne:

När jag mejlat över den resan till Ida, så var det nu hennes tur att skicka sin feedback till mig och likaså berätta för mig vad hon sett, känt, upplevt. Det gjorde hon i form av en text som gav mig en enorm tacksamhet för att hon kunde bekräfta resan så klart och tydligt. Här kommer Idas feedback:

”Hej!

Men wow! Började gråta när jag körde din ljudfil. Jag fick till mig ganska mycket när jag skrev. Förstod inte varför jag fick så tydliga bilder men så fort jag hörde ljudfilen så förstod jag. Att du fick in min dröm om polis var så på pricken, även det andra! Tusen tack för denna magiska upplevelse.

Min upplevelse, inte helt i ordning;

Kände hur det började pirra till i händerna i början. Dessa fysiska förnimmelser dök upp på olika ställen på kroppen under tidens gång. Fick även pip i örat och en konstig smärta i nacken. Upplevde mest fysiska förnimmelser på höger sida.

Ganska snabbt inpå fick jag upp ljust sken. En gestalt satte sig på min vänstersida och tog mig i handen. Som för att visa att jag inte är ensam. Upplevde även en annan gestalt som kramade om mig och en som städade i min lägenhet.

Jag fick upp som ett minne, en äng som jag sprang på, jag sprang bortåt och håret fladdrade. Solen sken och plötsligt såg jag havet. Ett rött hus, jag tror det var övergivet fanns på en äng. Det kändes fridfullt på något sätt.

Plötsligt var jag i skolan, mellanstadiet kanske, min lärare gick förbi. Mådde lite illa och sen såg jag en vit fågel.

Det snurrade mycket runt huvudet, kände mig yr och lite konstig. Plötsligt såg det ut som att filten som låg på mig andades. Jättekonstigt.

Upplevde att en guide tog händerna på varsin sida av mitt huvud och snällt men bestämt sa ”du måste få in det i ditt huvud” efteråt följde orden ”du duger som du är, du är bra” och upprepades som ett mantra länge.

I slutet blev jag väldigt trött, extremt tung i kroppen… Jag hade ställt klockan på 17.45 för att slippa hålla koll på klockan. Mobilen låg en bit bort men jag kände plötsligt att något släppte. Jag kände mig klar. Så jag fick upp och skulle kolla klockan 17.29, såg samtidigt ditt mail som kommit 17.28. Wow.

Tack igen för en fantastiskt häftig upplevelse, jag ska lyssna igen och landa lite i allt som kom upp. Det kändes verkligen helt rätt! Tack!”

 

Ja, såhär kan alltså en spirituell inre resa gå till och det är en helt fantastisk och underbar känsla när man är  mitt i spiralens kärlek och energier.
Carina Hammarsten
Spirituellt medium/ coach

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.