fbpx

Reiki är energin som skapar balans i mitt liv

Reiki är energin som skapar balans i mitt liv

Jag har använt mig av Reiki healing sedan 2002, det var då den stora räddningen i mitt liv för att rensa ut och släppa allt som jag hade med mig i min ryggsäck. Det var då saker som jag haft med mig från en destruktiv relation, som höll på att sluta i rent kaos men som senare kom att sluta i en ren katastrof och till slut lyckades jag lägga alla korten och sanningen på bordet, men jag fick aldrig någon upprättelse.

Kurser och utbildningar i Reiki har jag haft sedan starten av mitt eget företag 2014 och det har varit helt fantastiska kurser, kursdeltagare och likaså mina reiki behandlingar har varit helt makalösa emellanåt med helt otroliga resultat. Jag gick min egen Reiki utbildning mellan 2001 – 2003 och tog min Reiki Master 2012, så jag har använt mig av Reiki healingen ända sedan dess och aldrig ångrat varken initiering eller utbildning. Initieringen har aldrig någonsin blockerat mig, under tre perioder i mitt liv har jag istället lyckats öppna upp en större del av mig själv som jag aldrig trodde var möjligt. Jag har gjort tre helt fantastiska transformationer vid samma datum med precis ett år emellan varje transformation på dagen och bara det har varit helt fantastiskt. Min energi har ökat och förstärkts och jag har genom mina Reiki behandlingar kompletterat med min egen energi, med flera olika verktyg och skapat enorma resultat i människors liv till det bättre och mycket positivt. Jag är evigt tacksam, ödmjuk och kärleksfull inför de transformationer, den kunskap och visdom och alla de verktyg som jag fått på min resa genom mig själv och mitt undermedvetna, genom mina inre resor och genom spiralen.

Jag är oerhört stolt och tacksam för de helt underbara, fantastiska, seriösa och godhjärtade Reiki elever som jag haft genom årens lopp och allt det helt fantastiska arbete de har utfört när de skapat magi med och genom sina egna energifrekvenser. Det har för mig varit helt underbart att ”se” dem växa och utvecklas till dessa helt underbara individer som i sin tur nu lär ut och skapar magi genom sina egna inre resor inom Reiki healingen.

 

Kurshelgen var för master delen i utbildningen

I helgen hade jag kurshelg för fantastiska Reiki elever som skulle ta sin master del. Jag planerade en överraskning för dem att få komma ut till en fantastisk kvinna och hennes hästar och Gutefår, för att känna in, ge healing och tala med djuren på plats. Det blev en helt oförglömlig helg i helt underbara energier och en fantastisk grupp kvinnor som var så

samspelta och ödmjuka inför varandra – det bästa jag sett på mycket länge.

Det var en sån värmande känsla att se och känna energin i rummet där dessa fantastiska kvinnor rådde om varandra i healing energier, frekvenser som gav kärleksfulla resultat för dem alla i sin fantastiska utveckling. Vi tog oss en tur ut på landet till en en fantastisk kvinna och hennes hästar och Gutefår. Skall man jobba med healing energier så bör man kunna använda sig av tekniken även på djur och ens egna husdjur, för det är en kärleksfull behandling mellan människa och djur.

Det blev en fantastisk eftermiddag för både oss och alla djuren som var med.
Här kommer en video över Reiki behandlingen av en av de blivande Reiki mastrarna 🙂

 

Certifikat väl godkänt för eleverna

Här kommer bilder på de fantastiska eleverna.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.