fbpx

När andevärlden kommer igenom

Som vägledare jobbar jag ofta med kanalisering och orakelkort, men det finns tillfällen där andevärlden kommer igenom och det är helt underbart….

Jag har suttit som vägledare på Tarotguiderna några veckor nu och jag fullkomligt älskar det. Just för att jag har gjort det under så många år, men inte över telefon – utan på ljudfil och distans, till fantastiska kunder som bokat via min hemsida.

Jag är ju medial och spirituell sedan barnsben och har väl egentligen alltid haft det i mig, det ligger fyra generationer bort och jag har fått det i min mammas livmoder kan man väl kanske säga. Det har inte alltid varit lätt, det har varit många utmaningar genom åren på alla sätt och vis men allt detta har gjort mig både starkare, klokare och mer säker i mig själv. Jag har min egen energi när jag jobbar och jag älskar närheten av andevärlden, Änglar, guider och olika dimensioner som är med och bygger energin vid varje tillfälle.

Visst har det funnits samtal där jag inte kunnat ge svar som klickar direkt, men så är det med allt. det har inget med min förmåga att göra, jag tolkar det istället som att vissa svar är helt enkelt inte redo att läggas på bordet i den formen just där och då.

Men när jag vägleder på distans med en ljudfil kommer det emellanåt med olika energifrekvenser i min röst, vilket jag tolkar som att det finns fler än jag som pratar in ljudfilen och det är en speciell känsla. När jag nu sitter via telefon så är jag mer närvarande i själva frågan som kunden ställer, i det betydelsefulla svaret som väntar kunden i andra änden av luren och ibland kliver andevärlden igenom och vill ge svaren här och nu.

Detta har hänt vid fyra tillfällen och det har varit helt otroligt underbart att känna dessa energier som passerar igenom mig men även igenom kunden i andra änden, det har liksom känts väldigt tydligt hos oss båda och det har liksom blivit ett kärleksfullt möte, med stark energi och värme som omslutit både mig och kunden. Vid dessa tillfällen har jag fått det förklarat för mig av mina guider att “slöjan kommer snart att försvinna helt” och vi kommer aldrig att behöva sakna våra nära och kära som finns på den andra sidan – de kommer att finns här med oss, vid vår sida mer än de redan gör idag. Och det ser jag verklige fram emot för det finns så mycket att lära av dessa möten. Så mycket utveckling i mötet och så mycket kraft, styrka och utveckling inom oss och i vår egen energi och frekvens.

Jag är oerhört tacksam för att få möjligheten att vägleda och samtidigt göra det jag älskar allra mest…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.