fbpx

Reiki dag i fantastiska energier

#reiki

Reiki dagen blev något alldeles extra

Vi började dagen med att presentera oss för varandra allesammans.
Kursdeltagarna kom ifrån olika kurstillfällen så alla kände inte varandra och vi hade en tjej med som inte gått Reiki hos mig på Spirituellt.nu men som kunde lära oss, berätta om och ge oss sin erfarenhet och upplevelse av hur hon med blotta ögat ”ser” energier.

Vi delade med oss av våra erfarenheter sedan Reiki utbildningen, pratade om energier, utrensningar. Utrensningar, känslighet, energier och väldigt starka energier dessutom varvade om vartannat med fantastiska upplevelser, omtänksamhet, kunskap, kärlek, förståelse och framför allt att kunna öppna upp sig och berätta allt det där man är med om, som man kanske inte kan prata om i alla sällskap, på jobbet eller med vänner och familj. Allt det där underbara som egentligen skulle vara det mest underbara, kärleksfulla att prata och dela med sig om.

Det blev ett fantastiskt intryck på alla som medverkade och vi var så fascinerade av den kvinna som berättade, med så stort mod, så mycket kunskap, så mycket kärlek och omtanke om hur hon med blotta ögonen ”ser” energierna runt omkring oss.

När vi skulle starta Reiki behandlingen så fick kvinnan ta plats på massagebänken. När hon lagt sig tillrätta så beskriver hon hur Änglarna kommer ner på en gång och bland dem en guldfärgad Ängel som kommer riktigt nära, med sin vinge. Under healing sessionen ville kvinnan på bänken uppleva Kundalini Reiki och skillnaden mellan den energin och vanlig Reiki och det fick hon, hon beskrev Kundalini Reikin som att energierna lade sig som vatten i hela rummet och att det gick som vågor i kroppen. Hon kunde beskriva för oss samtliga hur våra energier såg ut när vi gav henne Reiki alt. Kundalini Reiki och det blev en stark bekräftelse för oss alla, det var fantastiskt underbart att höra hennes upplevelser och det hon ”såg”.

Reiki dagen blev otroligt givande och gjorde ett stort intryck på oss Reiki Masters emellan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.