fbpx

Spirit Art

#spirit art

Vad är Spirit Art, Spirituell Art, Psychic art?

Spiritual Art är en slags form av mediumskap där konstnären/tecknaren/mediumet låter sig influeras och påverkas av andevärldens energier genom konstnärliga uttryck. Målningar av anhöriga och andliga guider är exempel på detta. Även själs- & aura porträtt, änglar och aurabilder.. Mediet ”överskuggas” av anden/ energin kan man säga. Ibland är influensen så stark att händerna trycks mot papperet och målarduken. Ibland får tecknaren/ målaren även ner budskap från anden/ energin som blir avmålad.

Kan alla lära sig att teckna/ måla spirituell ART?

– Ja det kan alla lära sig, oavsett om man har tecknat/ målat förut eller inte och oavsett om man är konstnär eller inte. Det finns de som ritat streckgubbar och ändå fått en bekräftelse av den som bilden tillhört och då har budskapet varit avgörande till stor del. När energin kommer igenom, så kan man ”känna” utseendet, personligheten hos just den energin, som man sedan förmedlar via bild och budskap.

 

Man brukar säga att kärt barn har många namn och just Spirit art och Psychic Art är ju exakt detsamma, bara att man tecknar det på olika sätt. Spirituell art som jag kallar mina bilder, tecknar jag dels på beställning men även spontant och vid seanser, privata sittningar och så vidare.

Jag har haft en distanskurs på webben som har gett enorm respons på de otroligt vackra bilderna som fantastiskt duktiga kurselever har tecknat under distanskursen, bara genom att lyssna på en av mina meditationsfiler.

Nu kan du lära dig teckna Psychic Art tillsammans med andra kursdeltagare i grupp, utveckla din spiritualitet/ medialitet och lär av varandra, fika tillsammans och upplev en trevlig gemenskap i mycket positiva energier och meditation till högre energier och frekvenser.

 

Under kursens gång, kommer jag att försätta dig i en meditation av ett sk kanaliseringstillstånd

(kanaliseringsmeditation), där jag som kurslärare, leder dig genom meditationen och höjer dig i energier, tills du nått tillräckligt höga energier för att möta ”den spirituella andevärlden” och det är då som du tar penna/ pastellkritor och block i handen och kan börja att teckna/ måla de energier/andar som du har med dig redan under själva meditationen. För de kommer till oss när vi sitter i meditationen och de högre energierna.

#spirit art

Du kommer att få lära dig att teckna och att kanalisera de högre energierna och du kommer att utveckla dig spirituellt och medialt på ett djupare plan och öppna upp för andevärlden

Vill du veta mer om Spirit Art?
Mejla mig på: carina@spirituellt.nu

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.