fbpx

Reiki elev initierad på distans

#usui reiki

Reiki initiering med den första symbolen Choku Rei

I förmiddags hade jag en reiki elev på distans som skulle initieras med den första Reiki symbolen ”Choku Rei”. Alla mina distans elever har funderat över hur det verkligen skall gå att ”uppleva/känna” något av en initiering på distans – men alla blir det lika förvånade och underbart överraskade över hur mycket de upplever!

Såhär beskriver reiki eleven idag:

Ska nu försöka sammanfatta allt.

Det började med en jätte våg utav illamående som släppte efter en kort stund. Fick ett jätte tryck i bröstet och kunde knappt andas, släppte efter en stund. Kände att det började stråla nerför armarna och det satt i under hela tiden. Ser ett grönt sken kan man säga och hör Raphael,en sekund efter ser jag en väldigt vacker lila färg och hör Metatron. Jag tänker: jaha e ni mina Reikiänglar? vad härligt, eller ni är bara här och hjälper till, jag fick inget svar. Fick istället ett namn In-Lillith eller Ann-Lillith och såg en ljus/vit skepnad. Känner direkt att mitt kronchakra öppnas väldigt brett och ser en s k ljuslila täcke ovan för mitt huvud. Innan dess hade jag ett tryck i huvudet som gick över snabbt. Under hela tiden har jag fått ryckningar, gungat och vridit huvudet då och då. Såg sedan en avlång jätte hög och väldigt vacker eldflamma i färgerna mörkorange,gult och lila som blev en spiral och sedan någon slags fläta. Den gick enda upp till…..ja jag vet inte hur jag ska säga, oändligheten kan man väl säga. Ser nu en blomma framför mig som ligger runt omkring mig, jag sitter i blomman från midjan och upp över huvudet. Blomman är i svagt lila, blomman börjar växa och smalna mer och mer i toppen och färgen ändras till en mörkare lila. Jag ser nu dig klart framför mig, du ser koncentrerad ut men känns väldigt harmonisk 🙂
Ser nu en grönt fält med rosa blommor, ser framför mig hur blommorna blir till en bukett och jag ler. Händerna har jag haft Gassho hela tiden men efter en stund kändes som mina händer var ett och en kort stund delade jag på händerna lite kände jag då jag såg ett guldfärgat klot mellan mina händer. Såg sedan ett väldigt mörkblått hav med ett vackert ljusblått sken både på vatten ytan och framför mig ovan ytan, precis som månen som skiner på vattenytan och i ögonvrån såg jag buketten med dom rosa blommorna. Ser mig själv bada helt i guld och ser ditt ansikte framför mig som sedan försvinner och förstår att initieringen var över. Ser nu både Raphael och Metatron stå deras sken i min ögonvrå. Och jag öppnar ögonen. Jag har nu rysningar hela tiden i hela kroppen och jag tror även att dom healade min rygg, fast jag har fortfarande ont som attan. Ja detta var vad jag upplevde och såg.
Kram

Det här är recensionen från samma kurs elev på distans:

A:

Jag kan börja med att säga att jag idag för första gången fått Reiki initiering på distans och upplevelserna var fantastiska. Jag har innan dess gått kursen, initieringar för andlig utveckling och går för närvarande kursen som Lightworker båda på distans, och båda kan jag varmt rekommendera. Det var en självklarhet att jag skulle gå fler utav Carinas kurser då hon är en mycket duktig, kunnig och ödmjuk lärare. Jag har verkligen förtroende för henne. Så nu är det dags för mig att så småningom bli Reiki Master, tack vare Carina vilket ska bli väldigt roligt och spännande. Under Reiki initieringen upplevde jag väldigt mycket, jag både kände och såg fantastiska saker och jag ser verkligen fram emot att gå kursen. Till er som funderar på att gå en kurs hos Carina vill jag säga, tveka inte hon är en mycket kompetent, snäll och tålmodig lärare och har väldigt lättlästa kursupplägg. Jag ger Carina och hennes kurser 10 stjärnor utav 5.

Man kan inte säga annat än att Reiki energin är och förblir helt fantastisk och underbart kärleksfull och kontakten med reiki änglar och reiki guider kommer direkt i samma stund som initieringen sker <3

Skulle du vilja lära dig Reiki?
Här kan du läsa mer om hur du utbildar dig

Varmt välkommen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.