fbpx

Reiki Master kurs

I helgen är det dags för Reiki Master kurs med fantastiskt duktiga elever!

I motsats till de flesta andra healingtekniker behöver man inte träna upp sig genom meditation, visualisering eller andningstekniker för att behärska Reiki energin. Förmågan överförs från lärare till elev genom en så kallad initiering. Det innebär att läraren, som redan har kontakt med Reikikällan (även kallad den universella källan), även “initierar” kurseleven med den  källan (energin).

Man kan jämföra det med att ställa in en radiokanal på rätt frekvens i Universum, mellan lärare och elev. Och initieringen är en underbar upplevelse, där man får tilldelat sig en Reiki guide, som arbetar med kurseleven från den första initieringen.

Reiki skiljer sig också från andra metoder genom att Reiki utövaren inte styr eller manipulerar Reikienergin medvetet, utan endast fungerar som en kanal via sina handflator och sitt kronchakra, det chakrat som sitter mitt uppe på huvudet. Reikin får flöda fritt dit mottagaren och klienten behöver den bäst för tillfället. Och därför kallar vi det för ren livsenergi som går dit där den behövs, den hjälper kroppens livsenergi att läka sig själv – en hjälp till självhjälp kan man säga. Reiki energin arbetar tillsammans med kroppens egen livsenergi och energisystem bl a meridianerna.

Dessa fantastiska elever kommer att ta sitt certifikat i helgen och jag kan inte vara annat än väldigt stolt över dem alla.

Vi bjuder på mer bilder och information efter helgens slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.