fbpx

Reiki Master Utbildning med Carina Hammarsten

#spirituellt

Reiki Master Utbildning med två fantastiska Reiki elever

Första kursdagen till ända, med så många härliga energier på plats.

Så fantastiskt duktiga Reiki elever, så härligt att få dela med sig av sina erfarenheter och uppleva deras erfarenheter. Vilken energi, vilket samspel, fantastiska frekvenser och vibrationer vid behandlingarna och vilka fantastiska upplevelser under initieringarna, även deras initieringar på varandra som elever.

Imorgon fortsätter utbildningen med dag 2 och då är det information om Alternativvårdslagen, etik, moral, att tänka på som Master, behandlingar och fantastiska aha-upplevelser igen.

Idag har vi diskuterat och delat med oss av våra erfarenheter, vi har pratat om hur vi ser på Reiki och healing, energier i stort och framför allt detta med initieringar.
Tjejerna har blivit initierade i Master symbolen och sedan har de fått öva på att initiera varandra, de har fått ge varandra healing och de har fått testa på Quantum pennan. Deras upplevelser var väldigt påtagliga, starka och de upplevde energier i rummet och närvaro under hela dagen. Det är väldigt mycket energier i lokalen i övrigt och i hela Allhuset kan man nog säga, det är enormt mycket kärleksfull energi och många underbara, fantastiska Reiki guider, Änglar och silvergnistrande energier som är med och skapar fantastiska energier.

En underbar dag och imorgon fortsätter vi med utbildningsdag två.

Kursdag nummer två blev lika intensiv i energier som jag, som Reiki Master Teacher hade tänkt mig.
Jag började dagen med att sätta mig i min massagestol och när kurseleverna kom, så var det bara att köra igång. Två pigga tjejer, fulla av energi kom till en förväntansfull kursdag och de fick uppleva enorma energiflöden i sig själva, i sina händer men också under Reiki behandlingen de gav till den inbokade klienten.

Nu har de fått i uppdrag att utföra ett visst antal behandlingar och lämna in dem dokumenterade med deras egen upplevelse, deras klienters upplevelser för feedback av mig som kurslärare.

3 tankar om “Reiki Master Utbildning med Carina Hammarsten

 1. Anna Engdahl says:

  Hej Carina!
  Är intresserad av att höra lite mer om dina utbildningar, kurser i Reiki healing.
  Bor i Mölndal och undrar om du har några kurser i Göteborg?
  MVH
  Anna Engdahl

  Har skickat ”kommentar” tidigare, men min e-post adress kom inte med.
  Försöker igen.

 2. Anna Engdahl says:

  Hej Carina!
  Är intresserad av att höra lite mer om dina kurser i Reiki healing.
  Bor i Mölndal och undrar om du har någon utbildning i Göteborg?
  MVH
  Anna Engdahl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.