fbpx

En energisprakande kväll med eterisk medicin!

Igår kväll gästades vi av Ann Häggebrant, som driver företaget Livet & själen i Harmoni

Ann berättade för oss om workshopen ”ENERGIMEDICIN & NÄRING FÖR SJÄLEN” som hon själv utformat på sina egna kunskaper och erfarenheter genom åren, sedan hon började sina andliga resa.

”De flesta av oss söker lycka, hälsa och meningen med livet i den yttre världen. Men eftersom den skapande kraften manifesterar sig inifrån och ut, behöver vi söka i vår inre värld för att må bra och känna inom oss hur allt hänger ihop. Vägen för att nå den essensen kan vara lite krokig, men med olika verktyg, mod, öppenhet och självrannsakan kan vi hitta det vi söker.”

Ann berättade också något som bekräftade det som jag så länge känt och upplevt och det är att vi alla besitter en andlighet, att inom oss själva har vi svaren – vi behöver inte söka svaren utanför oss själva.

Under kvällen fick vi möjligheten att göra en resa i eterisk medicin, där Ann möter oss med energi för att vi skall få uppleva oss själva, våra innersta känslor, tankar, drömmar och mål. Vi satt med slutna ögon och fick andas långsamma och djupa andetag för att komma längre in i oss själva och vi byggde tillsammans upp en härlig energi som fyllde hela rummet. Alla upplevde och kände ”något” och själv upplevde jag helt fantastiska, symboliska liknande astral resor bakåt i tiden. Jag fick ett slags tunnelseende och såg klara bilder av en Indian hövding bland klippiga berg och fantastisk himmel av en solnedgång och likaså en energisprakande Anubis staty från det forna Egypten, som lystes upp av flertalet eldfacklor långt bakåt i tiden och en liten skogsdunge full av tallar och bakom dem en gnistrande sol. Symboliken i dessa bilder var att ”jag skulle nu vara redo att gå djupare och möta mina rädslor” och jag har kraften inom mig att se alla mina ”jag” som under kvällen nu blivit ”en” och samma. Ann förklarade att hon fick till sig att ”jag söker stimulans, mer att göra och jag besitter den kraften att också göra det och det kommer att bli bra när jag väl tagit mina beslut”. Ann fick också till sig att jag bär på ett tungt ansvar på mina axlar och detta skall jag inte behöva göra mer. Detta stämde så på pricken, att ansvaret jag har burit på under många år tillbaka, väljer jag nu att lämna över ansvaret till dem som skall bära det.

Energin i rummet påverkade oss alla, detta för att vi är alla ”ett” med varandra, vi kommer ifrån en och samma källa och vi behöver varandra. Här under den här kvällen fanns inga rätt eller fel och vi delade med oss av det vi upplevde, kände och såg. Vi var tillsammans i dessa underbara energier och som ni kan se på bilderna (orber), så fick jag till mig några gånger under kvällen från de energier som jag har i lokalen, att ta några bilder och det är så fantastiskt att se dem på bild en sån här fantastisk kväll.

Vi tackar Ann Häggebrant och hoppas att hon vill komma tillbaka till oss igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.