fbpx

Reiki utbildning med en fantastisk start

Spirituell utveckling

Reiki utbildningen fick en fantastisk start

Kursdag ett började med en presentation av alla kursdeltagare och det brukar alltid ge sig när man har pratat en stund, att man har liknande erfarenheter, livsöden och bakgrund som gör att man finner en ”gemensam nämnare” och det blir en fin synkning i gruppen som ger en fantastisk gemenskap.

När presentationen var över så var det dags att gå över på initieringen, med den första symbolen Choku – rei.
Alla fick en speciell upplevelse och det kändes på en gång att gruppen var otroligt synkade tillsammans. En av kursdeltagarna kom lite senare, då hon precis haft ett yoga pass timman före och hon fick sin initiering lite senare, men kom snabbt in i själva gemenskapen i gruppen och gruppdynamiken var helt underbar att se och känna, som kurslärare. Fem kvinnor från olika delar av Sverige och ändå så synkade i energierna – helt fantastiskt att få uppleva detta.

ReikiUnder hela dagen lärde vi känna varandra, vi delade erfarenheter, livsöden, vi talade om våra rädslor, mönster och annat som vi burit på under vårt liv sedan vår barndom och i flera fall även från tidigare liv. Vi pratade högt, vi pratade lågt och alla tankar var tillåtna ingen fråga var för dum och ingen fråga för svår, vi hade svaren och delade med oss till varandra.

Alla tjejerna gjorde ett jätte-bra jobba med Reiki energierna och hur de scannade över varandras chakra system, kände in, intuitionsmässigt och tankemässigt. Det delades ut budskap från nära och kära på andra sidan, guider som delade med sig av sin kunskap och dessutom fick jag som lärare möjligheten att öppna upp chakrasystemet på en av eleverna som var helt stängd i alla chakran utom hjärtchakrat och det var en fantastisk frihet när hon började känna, se, uppleva och ta in intuitionsmässigt under kursdag nummer två. Man kunde se hennes glädje och ödmjukhet i ögonen, som för övrigt är själens spegel, hon fick ett helt annat uttryck i ansiktet och det kändes skönt att ha fått igång hennes flöde i chakrasystemet och kroppen igen.

Under kursdag två fick eleverna också ta emot en klient utifrån som ville prova på ännu en reiki behandling. De scannade av hans aura, hans chakrasystem och kände in honom intuitionsmässigt. det blev flertalet bekräftelser från hans sida av att höra dessa fantastiska elever berätta vad de känd en, budskap som förmedlades till honom, de kunde so och känna in hans tidigare liv och han fick till sig saker som hänt i det tidigare livet som kunde härledas till detta livet som han lever idag.

Dessa elever, för första gången någonsin under en Reiki utbildning, helt synkade tillsammans som en enda energistråle som gemensamt arbetade mot ett och samma mål genom en behandling och det var att lyfta eventuella mönster, blockeringar och stagnation i kroppen på klienten och han kunde bekräfta att det kändes som en enda stark energistråle som fyllde på hans egen livsenergi. En sån härlig känsla att uppleva, en sån glädje att få se hur dessa elever tillsammans fick också ett gemensamt seende, där de alla kunde beskriva att de såg samma sak.

Som Reiki lärare/ utbildare kan man inte vara annat än tacksam för en sån här underbar kurshelg.
det har varit mycket arbete i energier, men det är så underbart när vi som elever och lärare får lika mycket av denna underbara energi till oss, ju mer vi ger till varandra.

Ännu en fantastisk kurshelg är till ända och eleverna åker hem påfyllda av energier och med ett underbart och kärleksfullt möte med sina guider som de skall arbeta tillsammans med.

spirituellt

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.