fbpx

Att inspireras över mållinjen

Över mållinjen

Startade om mitt liv

Jag har en lång och erfarenhet av att livet kan vara väldigt kämpigt, motigt, komplicerat och svårt på många olika sätt och då gäller det att inte ge upp. Min erfarenhet sedan den dagen jag startade Spirituellt.nu är att fler och fler blir utbrända, de går in i den berömda ”väggen” och lider av inre stress och ångestproblematik, vilket gör det väldigt svårt att ta sig igenom vardagen. Genom mina kurser i personlig utveckling, djupavslappning, meditation och att samtidigt arbeta holistiskt på alla nivåer fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt har jag lyckats inspirera och stötta många människor att återgå till en mer balanserad vardag, där de har återgått i arbete efter en lång tids sjukskrivning och lyckats få ett hållbart och långsiktigt, fysiskt välbefinnande, vilket gjort mig oerhört tacksam, ödmjuk och innerligt glad för deras skull. Genom att inspirera dig att våga nå ditt mål, erbjuder jag dig en möjlighet att finna din inre styrka och energi, att använda dig av din personliga energi (frekvens) och skapa det du önskar i livet och framför allt att verkligen våga leva din dröm.

Du skapar själv din inre balans

För att du skall nå en inre balans i ditt liv på längre sikt och känna dig tillräckligt trygg för att i in egen takt kunna ta till dig och lära dig av den kunskap som jag lär ut, vill jag erbjuda ett helhetskoncept inom personlig utveckling på alla nivåer, där inre balans och harmoni är nycklarna och verktygen till ditt långsiktiga välbefinnande och mål. Jag är enbart din mentor och en hjälp till självhjälp så det är i grund och botten du själv som gör hela jobbet. Lyssna gärna på min podd om hur du kan nå över mållinjen.

 

Så hur går det till?

Med hjälp av dig, lägger jag upp en individuell plan för just dig där jag hjälper dig att må bra genom sammanlagt 67 olika steg till ett bättre liv, genom individuella samtal, kurser, workshops och utbildningar inom personlig utveckling så att du får möjlighet att släppa din inre stress, oro, utbrändhet, genom djupmeditation där du också får en möjlighet att slappna av, återhämta din inre kraft och genom en regressions behandling och chakrabalansering med kristaller, gå tillbaka till tidigare liv, bearbeta rädslor, trauman från tidigare liv som kanske hämmar din personliga utveckling idag.

Vad erbjuder jag?  Över mållinjen

Individuell personlig utveckling

  • 67 steg till ett bättre liv
  • Mindfulness
  • Befria din självkänsla

Om du är intresserad av personlig utveckling eller bara stresshantering, så är du varmt välkommen på carina@spirituellt.nu

Spirituellt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.