fbpx

Reiki utbildning med kraftfulla energier

Reiki utbildningen blev en fantastisk dag

Dagen började med en fika och en presentation om vem man är och vilket mål man har med sin Reiki utbildning och till min stora glädje så var det allas mål att ”må bra och att hjälpa andra människor att må bättre”. Det fanns en genuin känsla av ödmjukhet inför själva Reiki källan och man var tacksam inför att ta emot initieringen som blev enormt kraftfull och stark i energierna. Alla upplevde det en stark ljuskanal där Reiki energin initierades och ljus, kärlek och värme omslöt dem. De upplevde närvaron av astrala väsen och ljusvarelser och det blev en enorm energi i hela rummet, som spred värme inombords.

En av kursdeltagarna hade en speciell upplevelse av initieringen idag:

– Tack goa fina Carina! När jag idag fick initieringen av dig hörde jag en mansröst prata genom dig. Häftig upplevelse må jag säga. Kände värme ljus från dig.Tacksam och glad för denna roliga och givande dag! Kan verkligen rekommenderas! Kram Ann-Marie

Underbart med såna upplevelser!
Jag är så tacksam för den här upplevelsen som Ann-Marie hade av en mansröst som talade genom mig när jag gjorde initieringen, för det bekräftar det som jag fått till mig två dagar innan, om att jag har dels S:t Germain med mig i min energi frekvens, men även att jag har samarbete med Ärke Ängel Metatron som arbetar mycket med geometrin och kroppens energiflöde och han förser mig med det fantastiska kunskaper som jag i tidigare liv själv arbetat med som vetenskapsman, genom attraktionslagen och forskat en hel del om energier, frekvenser och hur anden och själen skall mötas – jag är så nära en lösning på detta i det livet jag lever nu.

Tack allesammans för en fantastisk dag!
Jag längtar redan till nästa kursdag 🙂

Carina Hammarsten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.