fbpx

Spiritual Art kurs

Spiritual Art kurs i Frufällan

Min recension som kurslärare/ illustratör och porträtt tecknare
 

Jag vill sätta en 5 stjärnig recension på en av kursdeltagarna som aldrig hade tecknat förut.
Hon tecknade av en väninnas man, och lämnade dessutom budskap från samma man och sedan lyckades hon även att teckna av min sambos farfar och lämnade budskap även från honom och vi kunde bekräfta det både jag och min sambo och kursdeltagaren själv, med bilder på mobilen. Så underbart att se en förmåga väckas hos någon som aldrig tecknat en streckgubbe förut 😉 STORT GRATTIS!

Sedan vill jag berätta att jag hade även en jätte-duktig tjej från Konsthögskolan på samma kurs och det var jätte-intressant att höra hennes tanke om andevärlden, dödsögonblicket – vad som händer då och dessa energier man tar in och läser av. Underbart intressant! Två helt olika perspektiv 😉

#spiritual artSå fantastiskt roligt att väcka intresset att teckna hos någon som inte trodde sig kunna teckna alls. Det är det som är hela grejen för mig och de kurser som jag håller på plats eller på distans, att kunna väcka intresset hos människor, att väcka kreativiteten och styrkan inom dem själva och koppla samman olika färdigheter, för deras egen personliga utveckling.

Carina Hammarsten

Illustratör / porträtt tecknare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.