fbpx

Reiki utbildning med mediala budskap

Holistiskt synsätt

Reiki eleverna utvecklas även medialt under Reiki utbildningarna hos mig

Om du känner att detta är intressant för dig att arbeta med människor, ge energibehandlingar och skapa en avstressande och avslappnande balans och harmoni i kroppen – då är detta helt rätt utbildning för dig. Jag utbildar elever som vill förebygga ohälsa, arbeta i förebyggande syfte och uppnå en helhetshälsa på alla nivåer – dvs fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt.

Den här kompletta kursen innehåller initieringar av symbolerna, meditationer för att höja dina energier, vi går igenom historien om Reiki och du får göra praktiska övningar och handpåläggningar, där du får ge dina kurskamrater en energibehandling. Jag är utbildad inom Reiki sedan 2002 och utbildad Reiki Master sedan 2013 och en kanal för den underbara livsenergin och det är jag personligen som initierar dig.

Du blir initierad för att bli en kanal för livsenergin Reiki du också och när du väl mottagit initieringen (energin) så har du den för resten av ditt liv. Din egen intuition blir också starkare och du öppnar upp för både guider, änglar och andevärlden. Du får också lära dig de grundläggande handpositionerna.

Kurshelgen 2 – 3 Mars: Den här kurshelgen blev speciell då det var fyra stycken elever som var så synkade i sin energi, sitt utförande av behandling och sitt sätt att samarbeta. De gjorde ett fantastiskt arbete och under den mediala meditationen och chakrabalanseringen så fick de alla till sig sina personliga guider att samarbeta med under dagens behandlingar och Reiki klienterna kunde bekräfta mycket av det som eleverna ”kände in” via intuitionen. Nu ser vi fram emot Master kursen i Augusti – September.

Reiki och Medial träning av budskap

Eleverna får lära sig att kombinera Reiki med mediala budskap * Vi har meditationsövningar för att öppna upp de mediala förmågorna och för att träna upp de inre sinnena – inre seende, hörande och kännande – intuitionen * Vi gör övningar för att få igång deras mediala förmåga och förmedla det de upplever till klient * Eleverna får ge och ta emot Reikibehandlingar med mediala budskap * Jag stöttar, vägleder, backar upp och stärker deras tillit på sina starkaste förmågor och sinnen och de lär sig också mycket genom sina kurskamraters erfarenheter.

 

 

En tanke om “Reiki utbildning med mediala budskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.