fbpx

Klangskålsbad

För första gången i mitt liv har jag provat på ett klangskålsbad och det var riktigt häftigt

När jag kommer till platsen Ashtanga Yoga Shala i Borås, där Maria Andreasson arbetar så infinner sig ett lugn inom mig och hon har bjudit in mig med flera hit ikväll för ett klangskålsbad – att bada i de djupt avslappnande och läkande Tibetanska klangskålarnas helande vibrationer. Klangerna hjälper mig att uppnå en djup avslappning i Thetatillstånd där både fysiska, mentala blockeringar, trauman och stress kan komma fram för att lösas upp och transformeras i ett vibrerande ljudbad.

Det är dags att välja en plats i det lugna och harmoniska rummet och jag väljer en bädd nära klangskålarna.
Man får en matta, en kudde, en filt, en kudde att ha under benen och en kudde att lägga på pannan, för att lättare kunna slappna av. En pirrande känsla infinner sig i kroppen inför vad jag skall uppleva då det är allra första gången jag gör något liknande. Jag lägger mig tillrätta och försöker att slappna av vilket blir lite svårt till en början då jag just nu bara funderar över vad jag kommer att uppleva. Men när Maria sänker belysningen i lokalen och allt höljs i ett dunkel av levande ljus, dofter och klangskålar, så infinner si´g min kropp i ett lugnare tillstånd och när Maria börjar tala med en lugn röst där hon förklarar att vi skall ta ett djupt andetag och bara låta kroppen slappna av och släppa alla tankar så känner jag min egen kropp landa på mattan.

Mörkret infinner sig med hjälp av kudde jag har över ögonen och pannan, jag behöver inte bekymra mig över att slappna av och släppa alla tankar för klangskålarna som Maria använder sig av skapar ljudvågor i hela kroppen på mig och framför mina slutna ögonlock ser jag färger och mönster som bildas hela tiden ju mer min kropp absorberar ljudet av klangskålarna och dessa är i olika ljud och vibrationer vilket gör att jag, som har lätt för astrala resor och att synka i tid och rum reser snabbt tillbaka i tiden och ser mig själv gå nere i Romarnas rike, bland ruiner som efter flera krig, med halvtrasiga byggnader och skulpturer överallt.

På mig hade jag sandaler och ett vitt skynke med ett rött band i min panna. Därefter kom det lägre vibrationer ur klangskålarna som tog mig till mina guider eller närmare bestämt mitt spirit team, där jag hade minst åtta av dem som kom och hälsade genom att visa sig riktigt nära. De var alla glada över att se mig så avslappnad, för en gångs skull. I vanliga fall gör jag så mycket för andra men väldigt lite för mig själv och nu fick de en möjlighet att rå om mig i alla dess färger och känslor. Jag badade i deras fantastiska färger ju mer Maria spelade på klangskålarna som vibrerade genom hela min kropp och jag fick en helt ny kraft i båda mina händer och armar upp till armbågen, mitt spirit team stärkte min egen kraft till en helt ny nivå och nu skall jag börja min nya väg på Transhealingens väg, tillsammans med mitt eget fantastiska team och jag blev alldeles varm inombords. Jag kunde hela tiden se, uppleva, känna och omhulda dessa fantastiska vibrationer och i slutet av klangskålsbadet så formades mönster framför mina slutna ögon, det var mönster som kom från en mycket djupare nivå i mig själv och ett av mönstren är min nästa tatuering som jag kommer att göra en dag, när tiden känns rätt.

Det här kommer jag att göra fler gånger.
Har du inte provat på klangskålsbad, så kan jag verkligen rekommendera det.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.