fbpx

Reikibehandling

Jag heter Carina Hammarsten​ och är Reiki Master och reikiterapeut.

I onsdags hade jag en reiki klient som bor 429 kilometer ifrån mig, närmare bestämt i Dalarna.
Klienten sitter dessutom i rullstol pga ett ryggmärgsbråck. Han var nyfiken och ville veta hur reiki fungerar och om jag kunde få honom att uppleva en reiki behandling, energibehandling och jag lovade honom att han skulle få prova på detta, eftersom jag aldrig tvivlat på energin och för att jag vet att reiki fungerar.
Vi bokade en tid kl 19 och jag körde på distans ifrån Frufällan och han hemma hos sig, avslappnad och redo att ta emot reiki – livsenergin, efter ett stort glas vatten 10 minuter före och efter behandlingen. Detta gör man för att få igång energiflödet i kroppen. Energin flödar snabbare genom hela kroppen med vattnet.

Under tiden som jag arbetar med energin så scannar jag även av kroppen för eventuella energiblockeringar i energiflödet dvs om det finns andra blockeringar i flödet som orsakar att energin inte flödar som den skall och som det är meningen att dne ska göra, för att vi ska få hålla oss friska och starka. Jag får också till mig en hel del information om kroppen och hur organen mår och vad man kan och eventuellt bör göra för att få ett flöde i kroppen och likaså om jag kan hjälpa till med en eventuell chakrabalansering eller fylla på energi någonstans där det fattas energi pga att man ibland läcker energi. Jag fyller på energi från fötterna och upp genom benen och upp till höften och ber sedan Ärke Ängel Raphael och Ärke Ängel Gabriel om att klienten skall få uppleva denna underbara livsenergi.

Jag dokumenterar allt som jag får till mig, likaså de budskap jag får till mig via de sk reiki änglarna som jag arbetar tillsammans med och ibland så är även Ärke Änglarna Raphael och Gabriel närvarande. Deras energier stärker energin flera gånger om och det blir en mer intensiv energi som sänds från min sida. När jag dagen efter talar med klienten i telefonsamtal så berättar han att han känt en ryckande känsla i sin höft (mer ryckande känsla än vanligt) som sedan spridit sig ut i benen. Detta var för honom något nytt och spännande.

Igår gjorde jag ännu en behandling (andra behandlingen) på samma man och jag började med att göra en chakrabalansering och sända energi och färger till samtliga chakran och efetr detta så gav jag extra energi till njurarna (eftersom klienten haft en svår urinvägsinfektion) och jag sände sedan som vanligt till de blockeringar som jag hittat den första gången i benen. Under tiden jag arbetade med hans ben så ryckte det i mina ben, främst i höger ben.

När jag talade med klienten idag, så säger han glatt i telefonen ”e du go eller” och skrattar och sedan berättar han att han haft världens upplevelser, det har ryckt i höften en hel del men sedan började det också rycka i hans ben, främst i höger ben (vilket det aldrig gjort sedan han råkade ut för olyckan för 3 års sedan nu) och dessutom så hade han börjat kissa väldigt mycket (det var i samma veva som jag renat njurarna med reiki). Han mådde för övrigt bra efter reikibehandlingen och kände sig glad och hoppfull inför attd et faktiskt fungerade och att han hade ”känt” av det hela – trots att han ingen känsel har vanligtvis ifrån höften och neråt.

När jag sedan hade en reiki master utbildning här hemma för tre goa tjejer, som skulle utbilda sig till reiki masters så tänkte jag ”varför inte bjuda ner killen från Dalarna, så att de kan få öva på honom”? Och detta gjorde jag.
Upplevelsen som han fick av denna reiki / energibehandling var helt otrolig måste jag säga. Det var underbart atts e hur reikin fungerar och att den även gav honom en chans att få uppleva kyla, värme och även musklernas arbete och även att jag och mina reiki elever fick möjligheten att se glädjen i hans ögon över att ”uppleva” det han gjorde. Det var ett starkt minne för både mig och mina elever men även för hans brukare.

Bild 4

Är du nyfiken på att lära dig att ge denna underbara energi?

Eller skulle du vilja prova på en sådan energibehandling?

Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.