fbpx

Nyheter på Spirituellt

Nu jobbar jag för fullt för att lägga upp alla nyheter som kommer framöver

Just nu har jag öppnat ”reiki & massagerummet” för behandlingar.

Jag kommer att göra behandlingar varje vecka, vissa tider mellan kl 14 – 18. Där finns det tid för avslappning, chakrabalansering, reiki (energibehandling), massage och energimassage för att fylla på nya energi och kraft, allt för att du ska må så bra som möjligt och för att förena kropp och själ. Varje behandling tar 1 timma inkl samtal och efter behandlingen bjuder jag på frukt & te/ kaffe/vatten. Välkommen att beställa din behandling här

Ljus 3"reiki

"spirituellt

Till hösten kommer jag att starta lite andra kurser som bl a ”gör din egen hudvård” som kommer att ge dig tips på hur du kan tillverka din egen hudvård, främst för dig, som liksom jag själv är extra känslig i huden. Hudvårdsprodukter som innehåller närande oljor, mineraler och vitaminer för kroppen och huden och som är gjort på det finaste sheasmör, avocadosmör.
Fler och fler blir allergiska och känsliga för hudvårdsprodukter, smink m m och dessutom behöver vi värna om vår hud och vår kropp, så varför inte tillverka en produkt som du kan göra alldeles själv, hemma i ditt eget kök? Då är det du själv som bestämmer vad du vill smörja på din hud.

#hudvård

Dessutom kommer jag att starta en kurs i sk ”personlig utveckling”. Denna kursen är för dig som känt dig deprimerad, utbränd, haft en känsla av att ha förlorat din självkänsla, ditt självförtroende och kanske till och med din egen kreativitet och potential – som du haft med dig från den allra första början, men som du nu tappat på vägen pga eventuella motgångar, arbetslöshet, långtidssjukskrivning m m. Det kursen skall hjälpa dig med i första hand är att hitta tillbaka till dig själv, din innersta kärnpunkt – din kreativa sida och din egen fulla potential, där du har all din styrka, din kraft och där du kan växa i dig själv för att hitta tillbaka till dig själv, trots motgångar i livet.

Jag kommer också att hålla fler kurser på annan ort bl a Öland, Skövde Mariestad (Skalkariket), Karlstad, Göteborg. Då handlar det om mediala kurser, reiki kurser och personlig utveckling.

Dessa kurser kommer jag att hålla på annan plats.

Mer information kommer framöver.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.