fbpx

Session med en fantastisk upplevelse av magdalini energin och koder

spirituellt.nu

Session med en fantastisk upplevelse av magdalini energin och koder

Det är svårt att skriva ner allt man upplevde och få det så bildligt som möjligt när man vill dela med sig av något som man knappt kan sätta ord eller ta på. Men jag ska göra mitt bästa och berätta för er om en fantastisk upplevelse jag var med om igår….

 

Sessionen startar

Igår, torsdag, satte jag mig ned vid min dator och blev uppringd på Skype av Gunilla och Chere som jag hade bokat en session med.
Sessionen börjar med att jag får berätta om varför jag bokat den här sessionen och jag beskriver att jag har många projekt på gång och att jag vill sortera lite i allt detta, för att få en stadig grund / foundation för detta att förena till en slags helhet framåt, med en kick start.

Gunilla börjar sessionen med att berätta om sitt möte med Thoth, som valde att landa i hennes hjärta bara två dagar före min session. Den här energin kände jag in, två dagar tidigare och jag var starkt påverkad av den.
Chere berättar att hon ser mig på en motorcykel där jag sätter mig på motorcykeln och drar iväg i en väldig fart, i feel like you have already taken off … Och hon ser också Aku-Aku, south pacific (south america) framför sig och undrar om jag har någon connection till detta? Inte vad jag vet, svarar jag. Chere fortsätter med att berätta att hon ser att jag varit med och byggt upp detta. Toths domains skall tydligen också befinna sig i south america, när han tog sig från Egypten till South America och startade Mayan civilasations. Chere fortsätter med att det kommer in som en flash av ljus som gav henne förklaringen att det var ett heligt arbete jag var med och bidrog till, när vi byggde dessa spaces, som flera ligger mer under marken än ovanpå just nu och många människor vet inte om det. Och du, Carina, var där och hjälpte till med detta – du var man i det livet.

Grundning

Chere fortsätter: Det känns som att någonting kommer ner till dig nu nu och grundar dig. Jag vet inte varför eller vad det betyder, men jag ser väldigt tunga halsband komma ner, mer som ornament för nacken. Gunilla fyller på med att det pågår något i hjärtområdet/ hjärtchakrat och hon ser en slags beam stråle från hennes hand som nuddar vid mitt hjärtområde. Det är en stråle som går rakt in i ditt hjärtchakra, en gul solstråle beam som är kraftfull och den avlägsnar något och healer hjärtchakrat. ”Open up” strålen går vertikal och horisontellt på en och samma gång. Strålen går in som en stor nyckel i hjärtchakrat och som för att låsa upp chakrat och öppna upp det, vertikalt och horisontellt på samma gång. Gunilla har aldrig gjort något liknande, det är första gången och det är väldigt kraftfullt. Det ser ut som ett svärd, en tung energi stråle som öppnar upp, lirkar upp låset.
Det kommer ner så mycket ljus på en och samma gång när det öppnas upp. Det är också healing och läkning i strålen. Låset är nu på väg att öppnas upp och det känns som att låset var som ur filmen ”lord of the ring”, när Gandalf skall öppna upp dörren till grottan så måste namnet Melon sägas, för att det skall öppna upp…samma effekt med ditt hjärta och låset här. Ljusstrålen öppnar upp låset. Låset är i guld, med många olika smålås inuti, så det tar en stund att öppna upp det helt och hållet. Och locket är nu helt borta. Inuti låset kommer nu rosa eller mörkrosa färg ut.

spirituelltGunilla håller sedan i en pyramid som hon sätter i mitt hjärta, den får plats i handen och hon placerar den med höger hand i mitt hjärta och Chere får sedan en guld orb i sin vänstra hand, som hon försöker att ge till mig. Men jag tar den inte direkt. Det måste till en initiering först för att jag skall ta emot den guld orben – en initiering. Samtidigt ser Chere en samling av kvinnliga skepnader i starkt ljus och de chantar nya koder, deras chantande tar emot nya koder till det space som jag befinner mig i just där och då och det ser liksom ut som en ändlös linje av dessa kvinnliga skepnader som är väldigt Änglalika, Chere ser inga vingar men deras hår svallar av en vind, och de chantar. Gunilla säger då helt plötsligt ”det är magdalini energin” för att runt Carinas hjärta är det en magentafärgade rosblad. Koderna kommer från magdalini energin med rosbladen som omhuldar Carinas hjärta och hjärtchakra. The divine feminin to the magdalini…

Magdalini energin

Jag berättar för Gunilla och Chere att mitt mellan namn är Magdalena, jag är döpt efter Maria Magdalena av mina föräldrar för att min mor var nära att gå över när hon skulle föda mig. Både Gunilla och Chere ryser nu….de inser att de har initierat mig i magdalini energin här och nu.
Guld orben var en gåva till mig som jag plockade hem innan the divine femenin kom för att initiera mig i magdalini energin och guld orben öppnade något inom mig. Gunilla ser nu en ljusblå drake som kommer farandes förbi henne, en ljusblå drake till mig och han är avlång och han flyger väldigt nära. Ljusblå och himmelsblå färg och ca 1 meter lång och han har långa polisonger som åker bakåt när han flyger fram. Han är en luftdrake med guldtänder.

Energierna måste vara grundade, nu är det dags för dig att grunda dig ordentligt framåt för alla den nya energierna och draken 🐉 skall hjälpa mig med detta. Ett snöre vibrerar framför Chere och det är för henne energi, det är nu som min energi kommer att höjas och därför är det väldigt viktigt att jag grundar mig framöver. Det är också viktigt att du inte sprider ut alla dessa projekt utan att du grundar dem. Du får också en ljusblå orb som överlämnas till mig och allt händer så snabbt nu och allting av detta måste grundas så att det stannar kvar så att du verkligen grundar detta i din kropp. Allt nytt som kommer till mig framöver nu så måste jag grunda det direkt. Före om jag inte grundar det så är det en icke färdigställd healing, så det är ytterst viktigt att jag grundar det i mig och fokuserar på det och att jag håller mig öppen för mer och mer energier. Och det ser ut som att jag balanserar något, jag har guldenergi i båda mina händer som jag balanserar i mina händer. Balansen är ännu inte på en balanserad punkt. Men det är viktigt att du arbetar med den här energin och balansen. Det är också av viktigt att jag arbetar med den här energin framöver nu. Grön healing kommer in över energierna nu.

Metatrons kub av plasma

Något skalas nu också av, det ser ut som ett grönkålshuvud som skalas av….med svart ”stuff” som skall skalas av.
Det kommer också en transparent kub, varken av glas eller kristall utan plasma energi och jag kan använda båda mina händer för att ta i den. Kuben är hård, solid men inte gjord i glas eller kristall och den är inte flexibel. (Min egen uppfattning av kuben är att det kan vara en uppgradering av Metatrons kub) eftersom jag ofta samarbetar med Metatron). Kuben är magisk, something magic och det finns inget mänskligt ord för kuben men den är för dig. Det ser ut som en magic wand 💎 som jag kan ta ur luften och visualisera den i min hand och använda den för att nudda vid saker och bringa liv i dem, bring them to life…like race the vibration, ungefär som döda ting som jag kan höja från de döda….väldigt magiskt. Det går inte att se på kuben från olika håll, som man kan med glas eller kristall…man kan inte se igenom den trots att den är helt transparent. Jag får rådet att visualisera den i min högra hand och se vad jag kan göra med den, för den är verkligen en GÅVA. Den kan röra saker som sedan kommer till liv, som en annorlunda vibration.

Det lugnar sedan ner sig, samtidigt som Chere ser mig framför sig med lila hår. Mycket längre hår än vad jag har idag men en lila färg på håret. Det har också med the magic wand att göra håret är också magiskt. Men det lugnar nu ner sig. Chere ser då en ljus ring som de sätter dig i, det ser ut som en ring, som ligger på marken kan man säga och strålar av ljus kommer upp längs med ringens kanter som en vatten fontän och det går i regnbågens färger, en kontinuerlig energi som omger dig och beskyddar dig där du står.  Du är helt och fullt beskyddad i detta ljus. Man plockar sedan bort stickiga, klängiga svarta liknande bär som ramlar av/ faller av mig just i den stunden och rensar mig från detta som jag gissar är negativa energier som jag samlat på mig från olika håll under ett års tid nu. De ramlar av mig nu och det känns mycket lättare att bli av med dem….

spirituelltP.S. Jag var och fikade med min mamma idag och helt plötsligt berättar hon under kaffet att hon igår (under min session) hade suttit och tänkt på hennes svåra förlossning och hur nära hon var att dö och absolut kände det viktigt att döpa mig, sin enda dotter, till Magdalena efter Maria Magdalena och hur stolt hon var över mig och mitt mörkbruna hår, mina ögonbryn och mina bruna ögon. Vad är oddsen till det? Kände hon in magdalini energin också i samma stund som jag fick den?

En annan sak som jag kom att tänka på var att jag gav min far healing den dagen han gick över och sköterskorna som vakade över honom på palliativa avd vart förvånade över att hans värme kom tillbaka i både händer, fötter och ben och detta var ca 2 timmar han bestämde sig frö att lämna jordelivet, full av energi 😉 Han kom sedan tillbaka som fågel samma kväll som hans aska spreds för vinden på St: Sigfrids kyrkogård.

spirituellt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.