fbpx

Spirituell terapeut helg

Spirituell terapeut kurs och steg 2 och 3 i helgen

I helgen har vi haft andra och tredje steget i vår spirituell terapeut utbildning, en alternativ behandlingsmetod som går ut på att arbeta med ”hela” kroppen i fokus, helhetshälsa på alla nivåer.

Att utbilda sig till spirituell terapeut innebär att du lär dig att behandla en klient på alla nivåer det vill säga fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Framför allt lär du dig att se ”hela” människan och kan också mycket lättare förstå orsaken bakom ett symptom, ett trauma eller liknande. Inte för att ställa någon diagnos, för det gör man inte i alternativa sammanhang, men för att stötta klienten i det som den traditionella vården inte har samma kunskap om, jag pratar naturligtvis då om det emotionella och själsliga, som är en viktig del av oss människor som vi absolut inte får glömma bort för att kunna nå en inre läkning.

Hela helgen har varit helt fantastisk och eleverna har fått dela med sig av sin kunskap, erfarenhet som visat sig vara långt utöver det vanliga när det gäller att hjälpa, stötta och backa upp sina medmänniskor, en helt underbar känsla att få uppleva och vara med om. Som kursledare, med den erfarenhet och kunskap jag själv besitter så är det extra fint att se att jag inte är ensam, att det faktiskt finns fler som brinner för med stora hjärtan att hjälpa och stötta dem som finns runtomkring.

Ett fantastiskt gäng

I detta goa gäng har jag som stolt kurslärare, nöjet att presentera fyra fantastiska kurselever som tar sin utbildning, sin utveckling, sin kunskap, sin erfarenhet och sin möjlighet på fullaste allvar och detta för att de med sina stora hjärtan brinner för att göra skillnad i samhället för alla dem som behöver lite extra stöd i sin personliga utveckling för att komma ur traumatiska, känslomässiga upplevelser som de inte har haft möjligheten att sätta ord på – det är där som dessa kurselever kommer in och kan ge en hjälpande hand.

Kurshelgen har gått mot sitt slut för den här gången och nästa gång kör vi i Växjö med modul 4 och sista steget i utbildningen. Då kommer vi att erbjuda en speciell spirituell inre resa för Växjöborna att uppleva en gemensam inre resa tillsammans. Mer information om detta kommer inom kort.

P.S. Vill du veta mer om Spirituellt.nu och vad mitt företag står för så finns det  nu en helsides annons i Expressen bilaga för den 30 Juni. Där står allt om min vision, det jag brinner för som kurslärare och alternativ, spirituell och andligt baserad coach och företagare.

spirituellt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.