fbpx

Små ögonblick av kärlek i vardagen

För ca en vecka sedan fick jag ett mejl (som av någon anledning hade hamnat i vår spamkorg) ifrån en kvinna som sökte svar på det hon hade upplevt hemma i sin lägenhet, en kväll när hon inte kunnat sova.

Hon berättade att hon gått upp och skulle göra sig en nattmacka, för att hon inte kunnat sova och när hon stod där i köket och skulle breda sin smörgås så kom det plötsligt ett ”surrande” ljud i örat. Hon reagerade men tänkte inte så mycket på det och då kom surrandet igen och ännu en gång (sammanlagt tre gånger). Hon blev förvånad samtidigt som hon började fundera på om det kanske kunde vara någon ifrån den andra sidan som ville ha kontakt. Hon hade en bror som gått över för ca tre månader sedan och kanske vart det han som ville komma och lämna budskap?

Hon tog sin smörgås och gick ut i vardagsrummet, där hon nu hade en högre puls och en hjärtklappning i kroppen som gjorde att hon lade sig på soffan för att vila lite – det blev ganska så starkt i kroppen, något som hon inte känt förut.

När hon skriver till mig och ställer frågan vad det kunde vara detta med surrandet och pulsen och hjärtslagen så känner jag att det här mejlet måste jag naturligtvis svara på.

Jag öppnar upp hennes mejl och skall börja skriva……

Då kommer ett ljussken ner på min högra sida och vill absolut vara med och svara på mejlet. Det är en man och jag får börja mitt mejl till kvinnan på det här viset:

”Först vill jag ändå fråga om din bror möjligtvis hade ”självlockigt hår” (kanske inte det sista men vanligtvis) och inte vart så gammal? Var det en killa  som hade glimten i ögat, muskulös (inte storvuxen i musklerna men ändå muskulös och stark/seg i kroppen), såg bra ut och lita ”sprallig” kille i sättet, väldigt snäll och omtänksam och hade många vänner som saknade honom efter olyckan? Han sitter på en klippa och ser ut över ett glittrande hav. Stod ni varandra nära du och din bror, pratade om allt eller åtminstone det mesta?”

Jag berättar för kvinnan att om jag skulle teckna av honom så skulle jag teckna honom i jeans, som kanske var lite trasiga/ slitna och en t-shirt och det där lite ”självlockiga” håret och ögon som nästan glittrade och en rak fin näsa och ett leende som var svårt att motstå” och det du upplevt ett surrande i örat kan mycket väl vara din bror som försökt att kontakta dig från den andra sidan. Att du hör surrandet 3 ggr betyder att det är andligt kan man säga och jag tror att han kan ha haft hjälp med att ta sig över, för det kan vara nog så ansträngande att ta sig tillbaka till oss här så snabbt. Och det är hans energier som du hör i surrandet.

Slog det samtidigt lock för ditt andra öra, när surrandet kom i det örat? För det brukar det också göra, när andra sidan eller högre energier/ frekvenser pockar på….det är för att de har mycket högre energier än vad vi vanligtvis har.

Jag fortsätter mejlet med ”hjärtpulsen hos dig, kan man säga är ett bevis på att du hade ”besök” den kvällen, för vår kropp svarar med att möta energierna på det viset – det är din sk ”bekräftelse” av att energierna är nära och det påverkar våra kroppar med att ge högre puls eller hjärtklappning och om du hade en ”känsla” av att det kunde varit din bror, så är ”känslan” alltid rätt. Du ska alltid lita till din egen ”känsla”.

Hoppas att jag kunnat ge dig svar. Har du fler frågor så är du varmt välkommen igen och det skulle vara kul om du ville ge mig lite feedback, på det jag just skrivit.

Efter en liten stund kommer svaret från kvinnan.

Hej Carina! Tack för ditt svar.
”Jodå, T min bror hade nog lockigt, men han höll det kort klippt hela tiden.
Han var bara 41 år, men som hade ett sinne som en ungdom. Han hade alltid glimten i ögat och sprallig var hans signum. Han såg väldigt bra ut. Stilig man.
(Fast aldrig stiligt klädd) ofta gick han i slitna trasiga arbetskläder. Han hade ofta en skjorta på överkroppen. Jag och min brors relation var upp och ner hela tiden. Från att va ovänner till att va vänner. Är mycket glad över att vi inte va ovänner när det här hände. Men även om vi va ovänner, så visste vi att vi fanns där för varandra om det behövdes.
Han lämnar ett stort tomrum efter sig, han hade en stark energi, och fyllde upp ett rum direkt han gick in i det.

Minns inte att det slog lock för det andra örat”.

Tillsammans med hennes svar har hon ett fotografi och det var exakt en bild av den mannen jag sett, som kommit och ställt sig bredvid mig på min höger sida – den raka fina näsan, ögonen och framför allt glimten i ögonen och kläderna stämde med. Dock hade han visat sig ”lite” yngre för mig, men det är inget ovanligt alls när det gäller den andra sidan.

Av all respekt för kvinnan och hennes bror vill jag inte lämna ut varken namn eller fotografi, men det var en fantastisk upplevelse och en enorm kärlek, små ögonblick av kärlek i vardagen, som hennes bror kom med och budskapet löd ”jag finns med er varje dag”.

Bilderna i inlägget tillhör inte kvinnan.

Carina Hammarsten
Dipl Medium och Reiki Master Teacher

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.