fbpx

Husrening på distans med energiladdade stenar

För ca tre veckor sedan kontaktades jag av min goda vän M, som bor i södra Finland.

Hon i sin tur har en väninna som under en lång tid hade haft problem i sitt hem pga ”påhälsning från den andra sidan”, med isande kall energi i ett av rummen i sitt hus som inte gick att värma upp oavsett vad de gjorde och hur de försökte. Detta gjorde att min väninna M fick hjälpa dem med sin pendel och lyckades pendlade fram ett namn, som stämde in på en man, Al.., som hade bott i huset. Detta med energierna och att inte vara helt ensamma i huset gjorde att hela familjen mådde dåligt och pojken i familjen, han blir 5 år nu i november och har levt med detta i perioder, han vågade inte ens titta på Tv ensam eller vistas i sitt sovrum på egen hand.

Texten från min väninna M i Finland handlade om ”har du ett råd att ge mig”? Jag har en nära vän som har problem med energier i huset där dom bor. Deras lilla femåring är medial och har själv försökt få dem iväg (jag har lärt honom små knep, han är smart). Jag har försökt flera gånger utan att lyckas. Har du någon bra metod? Salvia är en, det vet jag. Please, det börjar bli ohållbart för dem. Stor kram. Förresten skulle du vara en tillgång på NÄRA-KRYSSNINGEN! 2018 ska jag åka igen, nästa år funkar det inte”.

Jag, som Dipl Medium och Reiki Master Teacher, satte mig ned för att tona in och likaså känna in vad det är för slags energier som detta handlar om och förklarar för min väninna att jag kommer att ladda en del stenar som hon kan använda sig av när hon skall rena huset och jag ger henne rådet att  lägg en sten i varje hörn på huset, utanför huset – gräv gärna ner den i jorden om det går. Lägg sedan en sten i varje rum där det förekommer andlig aktivitet eller där det mest förekommer aktivitet. Be om ljus och beskydd för huset, marken som huset står på och likaså på de som bor i huset.

Stenarna är laddade med Ängla olja och Kundalini Reiki energi och vanlig Reiki energi.

#chakra stenar
Laddade energi kristaller

Energin kommer att sprida sig ner i marken till Moder Jord (de som är nedgrävda utanför) och de som ligger i huset kommer att störa de andliga aktiviteterna så att de ger med sig (förhoppningsvis) och dessutom så är ÄrkeÄngla oljan ett starkt ljus som renar det mesta”.

 

 

Det går någon vecka innan jag hör av min väninna M i Finland igen. Men den här gången får jag en härlig känsla av det hon berättar.

”Hellooo vännen. Förlåt att jag har dröjt men jag ville få lite uppdateringar av min väninna om läget så att jag säkert kunde berätta om det funkar. Och det gör det!
Vi vi tog ut svängarna litet och satte stenarna i tomtens fyra hörn, eftersom jag kände energier på hela tomten. Pojken, som varit medial sedan han föddes, fick gräva och placera stenen i sin grop ❤. Vi tyckte att han på så sätt själv fick markera att han ville ha en förändring i energierna. Vi gick först runt utomhus och placerade bergkristaller enligt dina instruktioner. Sen gick vi igenom hela huset, vi placerade kristallerna på hög höjd så att de skulle få ligga ifred. Vi fortsatte runt i huset med salvia rökelse och pendeln samtidigt som jag bad dem alla energier att gå in i ljuset (det var några stycken där, men det var ingen som hade någon koppling till familjen).
Sen placerade vi rosenkvarts i alla rum som energierna drogs till. Efter en vecka hade pojken konstaterat att ”dom kom nog men dom ville inte vara kvar så dom for igen”.

Sen dess har det varit lugnt. Mamman i familjen hade också varit medial sedan länge, men aldrig riktigt vågat ta det till sig. Hon säger nu att det är en helt annan atmosfär i huset och pojken är gärna i sitt rum och leker. Det är normal värme i rummet också. Han vågar titta på TV ensam i vardagsrummet också. Jag träffar mamman imorgon kväll, tänkte kolla om allt fortfarande är lugnt. Tuuusen varma kramar och tack för hjälpen!”

Tillsammans gjorde jag och min väninna M ett fantastiskt jobb att hjälpa den här familjen med rening av huset så att familjen kunde leva under normala förhållanden och få en distans till energierna som hade haft ett grepp om deras hus. Energierna vart nu i ljuset och familjen kan slappna av och se framåt med stöd av Änglar och kärleksfulla energier i stenarna.

Carina Hammarsten
Dipl Medium & Reiki Master Teacher

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.