fbpx

Spiritualiteten är en livsstil

Spiritualiteten för mig har alltid varit naturlig

Redan som liten 6 åring mötte jag andevärlden för den allra första gången och det var en fantastisk upplevelse. Det var en Ängel, som uppenbarade sig i en 10 meter hög gestalt och alldeles glittrande i energin.

Sedan dess är andevärlden inte främmande för mig.
Jag har haft många konversationer med den andra sidan, fått svar på många funderingar om varför livet varit så orättvist mot just mig och fått veta att jag är ett ”maskrosbarn” som alltid kommer att växa trots motgångar, som i själva verket enbart gjort mig starkare som människa. Jag har en Själ som har ett stort behov av att ge och möta utmaningar och då menar jag utmaningar som att hjälpa, stötta, råda mina medmänniskor som finns runt omkring mig och som jag möter varje dag, till att möta sina drömmar, visioner och mål som det har inom sig. Jag har en vision om att man kan få allt det man drömmer om och ser framför sig i sina visioner och det vill jag dela med mig av till andra.

För mig finns inga hinder, ingen prestige, ingen tävlan om att jämföra mig med andra och jag behöver ingen som talar om för mig vad jag kan och inte kan göra.
Jag har åstadkommit mer än vad jag någonsin kunnat drömma om, i mitt vuxna liv och jag följer verkligen mina drömmars mål idag. jag är långt ifrån färdig i min personliga utveckling och jag älskar att lära mig nya saker, ta in nya fantastiska upplevelser, möta alla nya fantastiska människor.

Allt det jag varit med om, all den kunskap jag och erfarenhet jag fått genom åren och alla härliga människor jag mött på min väg och den fantastiska gemenskap vi delar i den spirituella utvecklingen, är bara så helt underbar.

Att vara spirituell är en livsstil, en härlig gemenskap i fantastiska energier, upplevelser, erfarenheter tillsammans med ett fantastiskt andeteam och så oändligt mycket mer än vad man kan tänka sig.

En av mina upplevelser i helgen på Transmedium kursen med Camilla Elfving:

Jag blundade och bad Camilla att hjälpa mig höja energin lite och rätt som det är så känner jag den här oerhört starka energin komma närmare, en manlig energi, en blå sprakande och glittrande energi som kom fram och ställde sig i mig, och detta gjorde att mitt blod flöt upp och ner, energin flödade upp och ner i min kropp och jag kände hur han kom starkare och starkare igenom och då säger Camilla ”be nu den här vägledaren att prata till oss genom dig”.

– ”Visdom, ni besitter alla den visdom som behövs för att manifestera era egna tankar och visioner. Var rädda om era tankar, tänk på det ni vill åstadkomma och skapa i ert liv. Ni har redan visdomen inom er. Ni skapar själva det ni vill ha i ert liv” en fantastisk blå, glittrande energi och enligt Transmediet Camilla Elfving så står det blå förBlå Ängel brukar vara Mikael, den färgen är han förknippad med. Samt Maria, Jesu moder. Blått”

Där brister jag ut i tårar och min kropp fullkomligt vibrerar av energin som just kommit in i min kropp och Camilla beskriver den här guiden som den högsta visdomen av alla ( en Ängel) och att han kommit för att samarbeta med mig.

Jag fortsätter att tala via honom, med en ganska så klen röst i början men som sedan växer sig starkare och nu kan jag inte längre hålla mina ögon stängda, för han öppnar mina ögon till hälften så att han kan se de andra i cirkeln, för nu vill han hålla sina händer över hela gruppen och cirkeln, välsigna alla i cirkeln och mina händer känns som att de växer och blir jätte-stora och fulla av sprakande, vibrerande energi.

När Camilla sedan tackar honom för hans visdom så känner jag hur han fortfarande finns kvar, hans energi finns kvar och jag får en healing som jag aldrig kommer att glömma.

Tack Camilla Elfving för den här fantastiska upplevelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.