fbpx

Transmediumkurs med transmediet Camilla Elfving

Kurshelgen blev helt fantastisk!

Den här kurshelgen var över förväntan, för så många av oss som deltog på Transmedium kursen med Transmediet Camilla Elfving, från Stockholm.

Stolarna placerades i en stor cirkel för alla 18 stycken kursdeltagare som deltog och Camilla öppnade kursen med en bön.
När detta var klart berättade Camilla en stor del om vad Transmedium var och är för något, hur de arbetar och allt som fanns att lära sig i ämnet Transmedium.
Camilla var också noga med att låta oss alla samtliga uppleva transen, energierna, möta våra guider och nära och kära från den andra sidan. Camilla var klar och tydlig i sin mycket detaljerade föreläsning och hon bjuder väldigt mycket på sig själv och tillsammans med sin personliga guide E, lättar hon upp stämningen och gör det som annars oftast uppfattas som väldigt svårt, till lekande lätt och helt underbart i både känsla och upplevelser.

När Camilla delat med sig av sin enorma kunskap inom ämnet Transmediumskap, så var det dags för oss kursdeltagare att få prova på genom att jobba två och två tillsammans. Detta blev också en otrolig upplevelse för många av oss och alla fick uppleva detta fantastiska av energier som finns runt omkring oss men som också kan manifestera sig eller överskugga oss.

Vi fick jobba två och två tillsammans och prova på både transhealing, transmediumskap och mentalt mediumskap.

Via en Transdemonstration, som Camilla höll för oss under kursdagen, visade Camilla oss en överskuggning, där andarna överskuggar Camillas eget ansikte och hennes ansikte skiftar i utseende. Hon hade även uppbackning av sin personliga guide när hon utförde denna demonstration och det var en fantastisk upplevelse att se och känna. För det var inte bara Camilla som upplevde energierna från andevärlden som överskuggade henne, även vi som satt i rummet kunde tydligt känna av dessa energier.

Camilla avslutade kurshelgen med att ta oss med på två fantastiska resor.
Vi fick resa i tiden tillsammans med Camilla och alla fantastiska energier som hon kunde hämta ner för den upplevelse vi skulle få vara med om, där vi fick till oss olika saker som skulle vara symboliskt för vår utveckling härifrån och framåt. detta blev också en mycket intressant resa i tiden där du nästintill lämnar kroppen som man gör på en så kallad utom-kroppen-upplevelse.

Till slut avslutades kurshelgen helt med en bön och en enorm respekt för de energier som vi arbetat med och som gett oss så otroligt mycket under dessa två dagar, på Spirituellt.nu, kapellvägen 3 i Frufällan (Borås).

Vi tackar Camilla Elfving för den här kurshelgen och välkomnar henne åter den 9 juni med Attraktionslagen och 10 – 11 Juni Själsresan.

3 tankar om “Transmediumkurs med transmediet Camilla Elfving

  1. Ewa Granqvist says:

    Jag är intresserad av kurs i transmediumskap! Vilka möjligheter finns det i höst? Fler tillfällen än i Borås? Jag bor utanför Växjö!
    Med vänlig hälsning,
    Ewa Granqvist

  2. Anki abrahamsson says:

    En unik helg med underbara upplevelser Underbara personerEnergierSkrattTårarAlla besökSå glad jag fått dela denna helgen med fantastiska Camilla Elfing En kurs med mycket innehåll Alla som varit medEn helg jag sent glömmerser fram emot nästa möte tack Carina att du gjort detta möjligt En litet felHelgen gick för fort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.