fbpx

Spirituell inre resa

#spirituellt.nu

För drygt 5 år sedan utvecklade jag en behandling i energier en inre resa, där det handlade om att jag via mitt spirituella arbetsrum hemma synkade tillsammans med klienter på distans, där de befann sig just då.

Jag upptäckte snabbt att jag kunde hjälpa dem att lyfta blockeringar, öppna upp stagnerade energiflöden och att hjälpa dem färdas i tid och rum till flera av deras tidigare liv och upplevelserna blev olika och individuella varje gång. Ingen spirituell inre resa var den andra lik och synkningen var helt otrolig.

Här nedanför kan du lyssna till hur en spirituell inre resa kan gå till och lite längre ned ser du vad klienten har upplevt och sett under själva inre resan, som är utförd på distans.

Petras upplevelse: Kände mycket olika saker i min kropp , mycket närvaro som värme, som om någon tog i mig. Kände tryck över bröstet , tung andades som sedan gick över till normal andning . Stickningar på olika ställen i kroppen , bubbel i magen , fick inre syner av gestalter och känslan av olika personligheter som snurrade runt med mig så jag blev yr och illamående. Så mycket av denna sista resa kände jag av i min kropp. Tack fina bästa Carina för dessa underbara resor jag fått äran att göra och vara med om . Känner mig som en ny människa , allt känns mycket lättare nu och jag fått nya insikter och perspektiv till livet och en helt ny värld har öppnat sig . Du hade rätt Carina det var det sista jag behövde – min sista inre resa nr 3

Jag rekommenderar alla Om vi bär på känslor av osäkerhet och otillräcklighet kan det bero på att det bor ett sårat barn inom oss som en gång i tiden inte fick sina behov tillgodosedda. För att undvika smärta har vi försökt att trycka undan denna värdefulla del av oss. Men vårt inre barn försvinner inte utan bor kvar i vårt omedvetna och påverkar oss tills vi börjar lyssna på det. Det inre barnet var för mig transformerande att möta, och det har gett mig en helt annan självkänsla och inre trygghet.

Ta chansen att göra en inre resa med bästa medium Carina Hammarsten ni ångrar er inte Ännu en gång ett stort Tack Carina // kram Petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.