fbpx

I samarbete för helhetshälsa i fokus

#spirituellt.nu

Helgen har varit en fantastisk upplevelse med helhetshälsa i fokus på alla nivåer

I helgen har jag och två av mina mycket duktiga och erfarna kurselever på Spirituellt.nu fått möjligheten att dela med oss av vår kunskap, viktiga erfarenheter, fantastiska upplevelser och framför allt fått dela med oss av viktiga referenser för alla därute som söker helhetshälsa, för kroppen på alla nivåer, fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt.

Eftersom jag själv och samtliga av mina fantastiska kurselever fokuserar på förebyggande ohälsa och att bygga upp människan inifrån och ut, för en långsiktig och hållbar hälsa, så passade det så bra att jag, som ägare av Spirituellt.nu fick möjligheten att lyfta inte bara mig själv, mitt företag, mina kärnvärden och det jag står för utan även två av mina ödmjuka och otroligt duktiga elever och deras personliga utveckling inom ämnet hälsa.

Det känns fantastiskt roligt att få lyfta dessa fantastiska kvinnor, som dels arbetar inom vården och som dessutom delar samma uppfattning om hälsan i fokus och hur man på bästa sättet möter individen där han / hon står idag. Deras erfarenheter från två olika håll i Sverige, inom vården, om hur många människor som dagligen drabbas av utmattning, obalans, stress och oro och att det också kryper ned i åldrarna sedan drygt 2 år tillbaka är en styrka i sig, för att de kan samarbeta på ett sätt som man kanske aldrig tidigare gjort utanför gränserna. Jag är mycket stolt över deras utveckling, deras ödmjukhet och förståelse för människan i sin helhet och att de har vigt sitt liv åt att hjälpa, stötta och finnas där för de som behöver.

#spirituellt.nu

Min vision när jag startade Spirituellt.nu var att skapa en plattform för helhetshälsa och för att långsiktigt jobba för att få människor i allmänhet att må bättre, den visionen lever jag idag. Under mitt verksamma yrkesliv de senaste femton åren har jag sett hur människor farit illa, mått dåligt, känt sig kränkta, drabbats av depressioner till följd för att inte få rätt behandling och för att ingen har orkat eller haft tiden att lyssna. Detta fick mig att inse att människan är så otroligt mycket mer än bara den fysiska kroppen och att allting hänger ihop. Jag bestämde mig för att säga upp mig och börja om från början, 45 år gammal och jag har aldrig ångrat det beslutet, tvärtom det var det bästa jag gjort.

När jag fick möjligheten tillsammans med min fantastiskt duktiga filmproducent och kusin Robert Winberg och BOA Videoproduktion att producera en film om Spirituellt.nu så tvekade jag inte en sekund på att ta med några av mina kurselever. Min vision hade aldrig blivit verklighet utan alla dessa underbara människor och jag älskar dem alla, var och en på sitt sätt och jag är så otroligt tacksam för att jag har fått den möjligheten att lära känna dem, se dem utvecklas till dessa otroligt ödmjuka, seriösa och kärleksfulla människor som inget annat vill än att från hjärtat hjälpa och stötta dem som är i behov av det. Jag är stolt över att kunna presentera dem och deras liv, deras upplevelser och deras kunskap och framför allt så är jag tacksam för att de har korsat min väg, så att jag fick en chans att lära känna dem. 

 

 

Hela filmen kommer att visas på min Youtube kanal inom kort, där får ni ta del av vår kunskap, våra erfarenheter och otroligt mycket kärlek till alla.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.