fbpx

Spirituell inre resa i tid och rum existerar verkligen

Anki Abrahamsson har gjort en fantastisk spirituell inre resa ikväll.

Ankis upplevelse: Det är mörkt alldeles svart känns som jag har nån åtsittande hel dräkt stjärnor känns som jag galopperar förvirrad galaxer märkliga varelser sen kommer lejon mycket med lejon där är många visa män som vandrar och vi håller råd av något slag blir tjock i bröstet tryck i pannan o bröstet mycket stjärnor i olika färger som jag tänder och släcker ser män i rustningar känns väldigt gammalt det är mycket änglar nu lejonen är med hela tiden det sticker i ansiktet o halsen det blir alldeles ljust känns som i himlen vandrar bland molnen blir torr i munnen sen vattnas det jag försvinner bort även indian skruden och hästar sveper förbi i nån konstig slöja känns som olika dimensioner.

Forts… Ja Nu lipar jag
Ja herregud, Jösses, Förstår varför det stack så i ansiktet nära elden. Blev varmt o stickigt i alla dessa visa män flera ggr. Ja panflöjter älskar det ligger i fosterställning o lyssnar på shamansk musik när jag skall sova. Det var väldigt mycket lejon och Ormen ja.

Carinas upplevelse kan du höra på ljudfilen här nedanför. Jämför den sedan med texten som Anki själv personligen har bidragit med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.