fbpx

Spirituell inre resa som bekräftar att tid och rum inte existerar

En sen kväll i Juni månad, närmare bestämt kl 21.00, satte jag mig ned i mitt spirituella rum hemma i huset, för att förbereda mig inför att göra en ”spirituell inre resa” med en klient på distans. Klienten bor i Norge och flera mil bort ifrån mig, men jag visste att det skulle bli en fantastisk resa för den här mannen.

När klockan slog 21.00 körde jag igång energierna och påbörjade resan med en chakrabalansering, för att öppna upp kroppen för en ”inre resa” både min och klientens. Sedan kände jag hur det började spraka av energier alldeles intill mig, det var vattenvirvlar som bildade liknande spiraler och det var fantastiskt vackert och mitt upp i allt kommer det tre stycken äldre människor gåendes som i ett klart ljus rakt emot mig.

De tre personerna, en kvinna och två män, hade gått över på den andra sidan men de ville ändå förklara att klienten hade ”hört deras röster och sett dem” och att de ville förmedla att de fanns där för honom alltid. Sedan slungades vi vidare ganska så snabbt till en helt annan plats i England, på en sandbank, en strandremsa där havet låg mörkt och ur havet kommer det flera mindre båtar fulla med militärer från Engelska flottan, utbåtar låg lite längre ut och vågorna slog mot strandkanten. Militärer klev ur båtarna och skulle sedan till fots gå mot skogspartiet lite längre bort och man tog sig fram i grupper. Gruppen längst fram bestod av sex man varav en var min klient, en kille i dryga 20 – 22 års ålder, slätkammat mörkt hår, bredaxlad och riktigt stilig karl. Han var bland dessa sex man som gick först och plötsligt blir han skjuten i benet, ett skott träffar också magen och ett skott tätt därefter träffar honom i bröstet. De andra försöker att rädda honom men det går inte, han förblöder och i takt med att han förblöder ser han också sin fru och sin dotter framför sina ögon och sedan ljusnar det i horisonten och och plötsligt så stiger solen och klientens själ lättar från kroppen och tar sig upp mot den blå glittriga himlen. Väl uppe i det blå kommer en Örn och möter upp. den flyger jämsides med klienten som för att försäkra klienten om att ”örnen finns vid hans sida alltid”. Plötsligt kan vi se klientens egna vingar och hur han kan röra dem i vinden strax innan han når den andra sidan. Jag drar ett kort och får upp ”Örnen” .

När jag lämnat över Mp3 filen till klienten och han har fått lyssna på den, så får jag tillbaka en liten film där han visar att han använt sin trumma när han gjort sin ”inre resa” tillsammans med mig.

Klientens egen upplevelse:

Jag skriver nu Örnen kom med en gång , mycket eld ! Såg en strand som krigare .Jag var en ledare, Jag har nästan förlist på havet där du såg virvlarna i havet. Gick nästan över på andra sidan men kom tillbaka. Alla ville vara tillsammans med mig, kände att jag var en ledare. Örnarna som kom två på varje sida av mig på mina axlar. Har sen dess varit ett med naturen Carina du är suverän och de kommer att ständigt berätta för sina vänner vem du är och hur duktig du är här i Norge . Du rörde vid hans hjärta så tårarna rann du är bäst finaste Carina kram i massor av oss alla
De vill gärna träffa dig personligt och göra varsin kanalisering m.m …mest för att träffa dig.

En bekräftelse på att tid och rum inte existerar

Den här spirituella inre resan vart speciell.
det blev en fantastisk upplevelse för både mig och för min klient. Jag är oerhört tacksam tacksam för att ha den möjligheten att ”möta upp mina klienter i energier” för att kunna hjälpa dem, stötta dem, råda dem och framför allt vägleda dem när det gör sina inre resor och det har betytt mycket för dem som själva vill vara med på resan och uppleva, känna, se det som jag gör.

Klienten satt redo med papper och penna och skrev ned den här lappen till mig som feedback på resan.

En fantastisk resa – i tid och rum…….

En tanke om “Spirituell inre resa som bekräftar att tid och rum inte existerar

  1. Sandra says:

    Intresserad av vad de kostar för healing, reningsprocess, chakraavläsning/balansering, spirituell inre resa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.