fbpx

SPIRITUELL INRE RESA

#spirituellt.nu

Vad är en spirituell inre resa? Och hur går det till?

I veckan har jag gjort två fantastiska spirituella inre resor med två fantastiska klienter och här vill en av klienterna gärna dela med sig av sin upplevelse.

Vi sitter på varsitt håll i Sverige, jag i Borås och hon ner mot syd-östra Sverige.
Jag startar processen genom att dra in energier i rummet där jag sitter, jag välkomnar mina guider som stöttar mig i dessa fantastiska resor och jag ber om att få lotsa min klient i genom en spirituell inre resa i tid och rum. Energierna drar igång nästan omedelbart och sedan är vi iväg båda två, synkade i Universum på en häftig upptäcksfärd av budskap, känslor, upplevelser och en enorm kärlek från den andra sidan som också kommer och vill vara med.

Här kan ni lyssna på min inspelade MP3 fil till min klient, om det jag upplever, ser, får till mig och beskriver och nedanför ser ni klientens textsvar. Naturligtvis har min klient godkänt att jag lägger upp den här upplevelsen, i annat fall arbetar jag under tystnadsplikt och i sluten grupp med dessa inre resor. Men just ikväll ville min klient dela med sig av sin upplevelse, för att ni skulle få veta vilken fantastisk upplevelse det är.

Hej Carina

Det jag fått till mig, sett och känt är att i början kände jag en stark närvaro fick rysningar lite stresspåslag, som sedan gick över till en kärleksfull lugn känsla, sen vidare till en sorgsen känsla. Jag upplevde röd och lila färger som kom i mot mig. Kände även stark rök, blev irriterad i hals och fick hosta. Fick hugg lite då och då i min vänstra sida i höjd med min navel. Kände att jag blev trött.

Sen befann jag mig ute i skog och mark för att hämta krafter. Jag plockade med mig av de örter som skogen hade att erbjuda. Jag var mycket för djuren i skogen, särskilt en fågel. Som jag hade mat med till varje dag. Jag kokade mina örter i en stor kittel över öppen eld. Sedan gick jag ner till byn med dessa avkok till både barn och gamla som var sjuka, de var ett mycket fattigt folk så jag fick aldrig något betalt. Men mina örtavkok hjälpte de sjuka och jag nöjde mig med detta. Jag såg även grantoppar med ljusbruna bergstoppar i fjärran.
Jag såg mig själv stå på en av bergstopparna som en äldre man med vitt skägg och i en brun lång rock med en uppslagen bok i guld i mina händer. Ett starkt ljus vitt ljus runt mig samtidigt som jag känner ett kärleksfull lugn som strömmar igenom hela min kropp och hjärta. Ser massor med olika människor nedanför mig som ser upp på mig. Ser även nedanför mig olika stora svarta kittlar som ryker och kokar hängandes i kedjor över olika starka eldar. Barn som springer och leker med varandra. Fick känslan av att jag delat med mig något som står i boken jag håller i mina händer. Jag glömde att säga att kvinnan i början i Paris var min kusin du beskrev henne på pricken jag är så impad av dig ska du veta kram. Känner att jag är utömd på energi nu med lite huvudvärk kram

Här kommer tavlan som du beskrev.

#spirituellt.nu

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du som lyssnat är intresserad av att göra en sån här spirituell inre resa, så kan du boka den här.

Varmt Välkommen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.