fbpx

Spirituella energier mitt ibland oss

Den spirituella cirkeln fick en underbar avslutning

Igår träffades vi i vår spirituella cirkel ännu en gång.
Den här kvällen hade vi många frågor kring livet i stort och vardagen i allmänhet och vi pratade om hur mycket enklare allt skulle vara om man kunde finna sig själv – sitt inre – sin själ. Vi blev fullständigt uppslukade av allt detta kring livet i stort, alla motgångar och medgångar som vi människor går igenom, underbara saker som händer och som vi upplever men också mycket sorg och traumatiska saker som kroppen sedan bevarar i cellminnet. Dessa traumatiska upplevelser och sorgeminnen som kan triggas igång av ett enda litet ord, när man minst anar det.

Allt det som vi inte ser och som vi inte kan ta på, men som ändå finns där.
Precis som detta med hjärtesorg, kronisk värk….listan kan göras lång. Men det vi inte ser – det tror vi inte på, eller? Precis som detta med den andra sidan, våra anhöriga från den andra sidan som gått över och det kanske alldeles för tidigt många gånger, tyvärr. Alla dem som vi saknar så otroligt mycket och som det många gånger smärtar oss att minnas.

Under de sista 15 minuterna på kvällen så är det en av tjejerna som skruvar på sig och ser lite fundersam ut, det killar på armen och i ansiktet. Och hon säger ”är det ingen som ser någon bredvid mig för jag känner av någon energi här”.

Och jag förklarar för henne att ”hon har en liten pojk som står bredvid henne som är i dryga 11, 12 eller 13 års ålder. Han står så nära dig att han lägger sin kind på din kind för att visa att han finns där och han vinkar och ler så glatt med hela ansiktet, han mår bra nu”.

mindre bild

Kvinnan som sitter jämte (som är bekant med henne sedan en tid tillbaka) säger ”åh..jag tänker på din bror”

Och de båda kvinnorna bekräftar att det är en lillebror som kommit för att säga att han mår bra nu.

Dessa underbara och kärleksfulla upplevelser kan man alltså få vara med om när man sitter i en spirituell och medial cirkel.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.