fbpx

Energier i en ljuskropp

#healingstav #merkabah

Golden Star Code

En högre frekvens av Ljus och Kärlek, Balans och harmoni i kropp, sinne och själ, Gyllene energi, Uppstigning, Ökad Medvetenhet, Aktivering av DNA och Högre Chakrasystemet, stjärn- och själskoder, Öppnadet av ljuskanalen, 13 DNA-strängar, 13 chakran, 13 gyllene strålar, Gudomliga källan, Mahatma energi, Maria Magdalena koder, Diamantenergi.

Det finns 12 frekvenser av gyllene strålar (the golden rays) som motsvarar och involverar våra 12 DNA-strängar och 12 chakran. Den tolfte DNA tråden anses vara Guds energi inom Dig, och en av kvantums trådar som leder Skaparens energi genom Ditt DNA.

007

Idag gjorde jag min egen inre resa och det var en upplevelse i sig måste jag säga. Jag upplevde ljuset, alla färger, diamant energin – hela min kropp vibrerade och fylldes med ljus (Y) och alla mina koder fick jag tillgång till, energin i mina händer som pulserade i hela kroppen, hjärtat som öppnade upp – hjärtchakrat som expanderade och tog in allt det ljus som var ämnat för mig, gudinna som alltid använt mig av kristall stavar. Min plats var som Gudinna med kristall stavarna och dessa använder jag när jag ger reiki, när jag arbetar med kroppens energier och energi system i det multidimensionella seendet och på det multidimensionella planet. Jag såg ut likadan som ajg gör idag, långt svart rakt hår, lång i kroppen, slank och med ett ansikte med ögon som gnistrade av kristaller. Det jag ficks e och uppleva under denna resan förändrade allt – jag blev ett med Universum och den känslan går inte att beskriva i ord.

Tack Angela.

Min kristall stav som jag använder mig av idag är den här, i bergkristall. Jga har oftast en hängande om min hals med som skyddar mig för de energier som jag inte behöver i min ljuskropp.

#healing stav
Kristall stav i Bergkristall

Jag kan bara säga wow! 😉

2 tankar om “Energier i en ljuskropp

  1. Angela Johnsson says:

    Tack för ett fantastiskt möte vackra Gudinna med kristallstavarna….tillsammans sprider vi en högre frekvens av ljus och kärlek. Allt gott och all lycka till på Din väg Carina <3
    Kram Angela

    • Carina H says:

      Tusen tack <3 det var en upplevelse som jag inte kan beskriva i ord, det var som att komma hem <3 Underbart! Allt gott och lycka till på din väg Angela <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.