fbpx

Tävlingen är avgjord!

Jag har nu slumpmässigt valt ut 50 st som kommer att få ett svar med en kort vägledning!

Vinnare av en längre vägledning är följande:

Malin Bertilsson &  Linda Persson

GRATTIS till er!

 

Ni 50 st som är utvalda kommer att få svar, ni andra får förhoppningsvis en vägledning nästa vecka, när jag kör igång en likadan tävling igen! =)

/Carina

254496_350939251676852_1885912137_n

7 tankar om “Tävlingen är avgjord!

 1. helene says:

  Detta är något jag skulle behöva bara tråkiga , smärtsamma saker har hänt i mitt liv … Frågan är ju om jag ska ha det så här länge till …. kram tack för en toppen sida <3

  • Carina H says:

   Försök att värdera ditt förhållande/ din relation. Försök att komma på en viktig sak i en stängd relation/ förhållande som är vital för din känslomässiga och fysiska hälsa. Detta är särskilt viktigt om du håller på att läka just nu och ett särskilt förhållande/ relation orsakar dig stress just nu. Om din relation är en hälsosam union, så fira detta! Ditt mål: att integrera dihn relation till kvalitén av ditt liv.

 2. Malin Bertilsson says:

  Oj oj oj det hade jag verkligen inte räknat med denna vinst. Vilken positiv överraskning. Är jätteglad och tacksam för detta. Kram

 3. Linda Persson says:

  Jisses! Tackar ödmjukast för denna unika storvinst! Du är en fantastisk människa! Längtar mer än jag kan förklara, efter din vägledning. Tack o åter tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.