fbpx

Tidigare liv seans

#tidigare liv

Var på en tidigare liv seans idag med Per Trollsveden – första gången i mitt liv, jag har alltid velat hoppa detta med tidigare liv även under mina mediala utbildningar/ kurser – men – idag tänkte jag att jag ska banne mig testa och se vad som kommer.

”Carina, du har levt som en man i Japan i ett av dina tidigare liv och du var Samuraj. Du var riktigt snabb och stark och superduktig med ditt svärd, men du blev förrådd av en av dina krigskamrater och tyvärr halshuggen i 35 års ålder pga detta. Och i detta livet du lever nu, så finns den här krigskamraten som förrådde dig och dessutom halshögg dig i ditt liv och det är den person som du känner obehag utav någon som du kan uppleva att du absolut inte kan lita på – det var den personen som halshögg dig i ditt förra liv.
Du har nog också väldigt svårt att lita på människor i detta livet, eller? Det borde du ha efter att ha blivit förrådd på det viset då.”

När jag tänker efter så är jag inte förvånad över att jag var man i mitt förra liv och dessutom Samuraj i japan – jag har flertalet guider och reiki guider med mig från detta livet och de finns med mig även idag, när jag ger mina reiki behandlingar.

Underbart med bekräftelser <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.