fbpx

Transmedium kurs med Camilla Elfving

En kurshelg utöver det vanliga

För andra gången det här spännande året 2017 höll Camilla Elfving, transmedium och mentalt Medium från Stockholm, en kurs i Transmediumskap hos oss på Spirituellt.nu

 

Kursen bestod av 13 stycken kursdeltagare, förväntansfulla över vad de skulle få uppleva, ”känna in” och ”se” med blotta ögat när Camilla skulle demonstrera sk transfiguration, där hon skulle låta andevärlden manifestera och bygga upp sina ansikten i hennes ansikte, tills hon skiftade utseende och aura.

Camilla, som faktiskt är både författare och ett erfaret mentalt medium och transmedium sedan 1990 talet har så otroligt mycket att ge och bjuder på sig själv och framför allt kunskap i hur man arbetar som ett transmedium. Hon beskriver hur det går till och hon lägger sin själ i att hjälpa dem som vill prova på och hon brinner verkligen för det hon gör.

Under kurshelgen som gått har Camilla lärt ut all sin kunskap om transmediumskap, hur det fungerar och tillsammans med sin guide Edward lärt ut allt som ett transmedium behöver veta, kunna och arbeta med. Dessutom har Camilla ett andeteam som gör att energierna som kommer är enormt starka och i just den här gruppen vart vi flera medium, Reiki utövare och healers och det blev en fantastisk gemenskap och en underbar harmonisk energi i gruppen och inför övningarna.

Vi fick också möjligheten att ta bort vår rädsla för att stå på scen, att utåt arbeta som vägledare med den visdom som vi alla besitter inombords men som kan vara nog så svårt att lyfta fram när det gäller oss själva och vår egen intuition. De kursdeltagare som fick möjligheten att beträda scenen och hålla ett tal inför gruppen, växte så i sig själva att det var en fantastisk känsla och en underbar upplevelse att se.

Den här kurshelgen gav en underbar gemenskap för oss ALLA och allt tack vare Camilla som brinner för det hon gör.
Så otroligt duktiga kursdeltagare, som tillsammans stöttade varandra och såg helheten som vi alla behöver se hos var och en, för att kunna växa tillsammans och tillsammans ta vara på det viktiga – kärleken.

Vi tackar Camilla för den här gången och välkomnar henne åter den 17 – 18 Mars 2018, med ännu en Transmedium kurs i Frufällan, Borås.

Vill du också vara med på den här fantastiska kursen i dessa underbara energier och gemenskapen?

Då kan du boka din plats här redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.