fbpx

Aurafotografering och Ängla seans

Igår hade vi bjudit in Carina Olofsson Santana för en Aurafotografering med tolkning och en helt underbar Ängla seans

Morgonen startade med att Carina och jag tog en kopp kaffe och pratade igenom lite hur dagens upplägg skulle se ut.
Vi diskuterade erfarenheter som Reiki Mastrar och som Diplomerade Medium och vi kom fram till att vi hade väldigt många lika åsikter inom det här området, vilket gjorde mig väldigt tacksam. Idag är det min erfarenhet att oavsett om du är enbart Diplomerat Medium eller Certifierat Medium, så har vi alla kunskapen att verka som medium för vi är alla Själar födda med den gåvan, även om vissa stänger av det som barn, medans många av oss andra har vår starka kontakt med andevärlden och Änglar öppen och därmed upplever mycket andliga och spirituella saker som vi sedan söker svaren på, allteftersom vi växer upp. det har inget med varken diplom eller Certifikat att göra, det har med hur mycket vi vill detta och hur mycket vi lägger vår själ i att samarbeta tillsammans med andevärlden. För som Medium blir du aldrig fullärd, du har alltid något nytt att lära dig och du måste jobba för det. Det är ett samarbete mellan dig och de andra dimensionerna, ett väldigt underbart samarbete.

Klockan tio kom dagens första klienter (mor och dotter) för Aura fotografering och det var en god vän till mig sedan länge, som jag äntligen fick träffa IRL så att säga. Här byttes många ideér och funderingar mellan oss och likaså inkännande av alla dess fantastiska energier som faktiskt påverkar oss i detta fantastiska hus, Allhuset, på Kapellvägen 3 i Frufällan. Dagen fortsatte med fler Aurafotografi klienter och däremellan vart det fika och småprat om allt mellan himmel och jord.

#spirituellt.nuNär det var dags för mitt Aurafotografi, var jag väldigt nyfiken på hur detta skulle te sig på bild, då det var drygt 10 år sedan jag tog mitt förra Aurafotografi men jag vart också nyfiken på vad Carina hade för tolkning att göra. Jag lade handen på dessa prickar som skulle visa min Auras färger och slappnade av. Färgerna ändrade sig hela tiden men skiftade mest i grönt och blått. Jag fick veta att jag var en healer, och att jag gör det jag ska göra – hjälpa människor att må bra … helt enkelt. Det är ju precis det jag gör och det jag brinner för allra mest.

Jag fick svar på mycket mer, men det vill jag hålla för mig själv, förutom att jag från och med nu inte kommer att lägga så mycket vikt vid vad andra människor anser om mitt mitt eget spirituella och andliga arbete och framför allt inte låta andra människor ha makten över min egen kunskap som jag faktiskt har inom mig redan som liten 6 åring, utan öppna upp helt och känna tillit till det stöd jag faktiskt har med mig av både andevärlden och Änglarna, i form av andlig healing men framför allt stöd från dessa fantastiska Änglar. Jag fick även veta att jag har en mörk grön Ängel med mig som har ett namn som börjar på bokstaven ”H” och som jag haft med mig redan som 6 åring, då jag fick mitt allra första möte med honom. han var också med mig vid det tillfälle jag mellan 2002 – 2004 gjorde min första personliga utvecklings kurs och Reiki Utbildning, där jag släppte alla mina rädslor och allt som behövde rensas bort och i samma ögonblick fick hjälp av min guide att rensa min kropp på allt som inte längre tjänade ett syfte i mitt liv. det blev en härlig och omtumlande upplevelse för både mig och mina dåvarande kurskamrater som såg hur min kropp lystes upp och lyset upp hela rummet där vi satt. Tårarna rann av både enormt stark kärlek men också av ödmjukhet och någonstans inom mig bara visste jag att jag aldrig mera skulle vara rädd och ensam. Där i det ögonblicket fick jag mitt uppdrag klart för mig……

Ängla seans

#spirituellt.nuKvällen fortsatte med Ängla seans.

Till denna magiska kväll kom det sammanlagt sex förväntansfulla tjejer.
under kvällen fick alla till sig budskap från Änglarna men också från guiderna. Det blev mycket skratt, igenkännanden och bekräftande känslor men även en del saker som man kanske inte just där och då kunde ta till sig. Ibland förstår man ju inte alltid vad de menar, det tar en stund att sätta ord på det man känner och det tar en stund innan man förstår att ”jaha….det var det här det handlade om”. Det är nog inte heller meningen att vi ska förstå precis allt….för allt har sin tid och när tiden är rätt, då vet man bara. Är man på väg åt fel håll i livet så brukar man också få en ”hint” av Änglarna eller guiden, man behöver inte vara rädd för att göra fel, så att säga.

Vi tackar Carina för den här fantastiska dagen och kvällen och vi hoppas på att hon vill komma tillbaka till oss nästa sommar/ höst igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.