fbpx

Utbildningar våren 2015

Nu har vi på Spirituellt startat upp några av våra nya utbildningar

Missa inte våra nya utbildningar som vi håller under våren, med början nu redan i Januari 2015.
Våra Reiki utbildningar kommer vi att köra igång fr o m den 5 Januari och sedan fyller vi på med fler utbildningar.

Våra Reiki utbildningar kommer att hållas av vår certifierade Reiki Master Carina Hammarsten, som också är utbildad inom Friskvård & Hälsa och arbetar även som Friskvårdsombud.

Carina är också den som håller i våra Reiki behandlingar, både på distans och på plats i Frufällan, strax utanför Borås.

Vad får du lära dig på en Reiki utbildning?

I Reiki steg 1 får du får lära dig reikins historia. Du blir initierad för att bli en kanal för livsenergin och du lär dig de grundläggande handpositionerna, du lär dig scanna och beama, dvs stråla energi. Du får information om Hälso – & sjukvårdslagen, där också kvacksalverlilagen ingår. Du får lära dig att ge behandlingar till både dig själv och till andra. Du får motta en reiki behandling och du får information om Förenade Reikiförbundet om medlemskap m m. Du erhåller en kursmanual och ett diplom efter att utbildningen är avslutad. Efter avslutad utbildning har vi också efter drygt 2 veckor en återträff.

Fortsättningen i Reiki steg 2 handlar om att man kliver ur tid och rum och jobbar med sk distanshealing. Här jobbar man också på ett djupare sätt, med mentala och känslomässiga blockeringar. Du erhåller en distanssymbol som du använder för att skapa kontakt med över tid och avstånd. Den här symbolen kan du använda på många olika sätt, du kan skicka till människor, djur, vissa händelser/ situationer, mål, drömmar, framtiden men även det förflutna. Här får du lära dig att se och hela på avstånd, skapa din bästa möjliga framtid och hela det förflutna. Genom enkla men kraftfulla tekniker kan du använda reiki och tankens kraft. Du får tillgång till en kraftsymbol, som höjer din vibration och gör dig mer kraftfull i din healing. Du förstärker också din healing energi från reiki steg 1. Och du måste ha gått steg 1 för att kunna gå steg 2.

Efter en avslutad utbildning erhåller du ett diplom.

När du väl blivit initierad i reiki så kan du aldrig förlora den enrgin, den har du med dig för altid på din väg genom livet.

Reiki master utbildningen kommer i Februari – Mars 2015

Carina Hammarsten Reiki Master
Reiki Master & Friskvårdsombud

 

reikiforbundet-logo

Förenade Reikiförbundet

Välkommen

 

En tanke om “Utbildningar våren 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.